Sosyal Medya

Genel

Bakan Nebati yabancılara  Yeni Ekonomi Modelini anlattı

Nebati YEM'i anlattı da, kimse anladı mı?

Bakan Nebati yabancılara  Yeni Ekonomi Modelini anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüşmeye devam edildiğini belirtti

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu faaliyetleriyle ile ilgili bilgi vererek, New York’ta kurulan temaslarla yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüşmeye devam edileceğini belirtti.

 

“Küresel ekonomideki son dönem gelişmeler paylaşıldı”

Bakan Nebati, Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak “Devreye aldığımız son uygulamalar ile yatırım, üretim, ihracat ve istihdamı merkezine alan Türkiye Ekonomi Modelimizi kapsamlı bir şekilde aktararak küresel ekonomideki son dönem gelişmeleri ve önümüzdeki döneme ilişkin öngörülerimizi paylaştık.” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Yazarımız Çetin Ünsalan Nebati’nin yabancılarla YEM toplantıları hakkında şunları kaydetti:

 

Şimdi dünyadaki uzmanları Türkiye’de Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın öncülüğünde bir zirvede toplayacağımız açıklandı. Burada Türkiye ekonomi modeli anlatılacakmış. Hangi model? Bir bankacılık ürünü ile toplu konut adı altında inşaat sektörü atılımını model diye anlatırsanız, herkes güler. Üstelik sonuç alınamadığı da bu kadar ortadayken.

 

 

 

Dünyadan uzmanlar gelecekmiş. Kim bu uzmanlar? O da belli değil. Bakan Nebati, Türkiye’nin modelini anlatacak. Peki düşündünüz mü? Ya soru sorarlarsa ne olacak? Gözlerdeki ışıltıdan mı bahsedecek?

 

 

 

Çetin Ünsalan:   Ya soru sorarlarsa…

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler