Sosyal Medya

Genel

Dijital Dünyada Yer Almak İsteyen İşletmeler için e-Ticaret Entegrasyonu Öne Çıkıyor

Advertorial   Dijitalleşme her alanda olduğu gibi ticarette de kendini yoğun şekilde hissettiriyor. Bu durumun en belirgin örnekleri de etki…

Dijital Dünyada Yer Almak İsteyen İşletmeler için e-Ticaret Entegrasyonu Öne Çıkıyor

Advertorial

 

Dijitalleşme her alanda olduğu gibi ticarette de kendini yoğun şekilde hissettiriyor. Bu durumun en belirgin örnekleri de etki alanı her geçen gün genişleyen e-Ticaret sektörü. Dolayısıyla uzun süredir geleneksel yollarla ticaret yapanların bu alana girişini kolaylaştıran e-Ticaret entegrasyonu uygulamalarını önemi de giderek artıyor.

 

e-Ticaret Entegrasyonu ile KOBİ’ler Dijital Pazarda Yer Alıyor

Dijitalleşmenin her geçen gün daha da önemli hâle geldiği günümüzde, işletmeler için online varlıklarını güçlendirmek ve yeni pazarlara açılmak kritik önem taşıyor. Bu noktada e-ticaret entegrasyonu, KOBİ’lerin dijital dünyada yer almalarını ve e-ticaretin sunduğu tüm avantajlardan yararlanmalarını sağlayan bir çözüm olarak öne çıkıyor. Peki, dijital entegrasyon işletmelere ne gibi faydalar sağlıyor?

 

e-Ticarette Yer Almak İsteyen KOBİ’lerin Mali Sorumlulukları Entegrasyon ile Kolaylaşıyor

e-Ticaret, KOBİ’ler için yeni fırsatlar sunarken, beraberinde bazı mali sorumluluklar da getiriyor. Fatura düzenleme, e-Arşiv ve muhasebe gibi işlemler, e-Ticaret yapan KOBİ’ler için zaman alıcı ve karmaşık olabiliyor. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yakın zamanda yayımlanan ve 2024 yılını kapsayan 535 numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğ, e-Fatura ve e-Arşiv yükümlülüklerinin önemli ölçüde değişmesine sebep oldu.

Buna göre artık eskiye nazaran daha da düşen e-Fatura limiti, 5 milyon TL olarak sınırlandırıldı.Öte yandan zorunluluk kapsamına giren işletmeler için e-Fatura geçişi için 1 Temmuz 2024, e-Defter uygulamasına geçişi için 1 Ocak 2024 tarihleri gösterildi.

e-ticaret entegrasyonu ile bu işlemler otomatik hale getirilerek KOBİ’lerin mali yükü hafifletiliyor ve zamandan tasarruf etmeleri sağlanıyor. Peki, e-Ticaret entegrasyonu size ne sağlayacak? Bu sorunun cevabı şöyle verilebilir:

  • Daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşma imkanı
  • Artan satışlar ve ciro
  • Mali yükün hafiflemesi
  • Zamandan tasarruf
  • Daha verimli iş süreçleri
  • Dijital pazarda rekabet gücü

Kapsamlı e-Ticaret Entegrasyonu ile Tüm Operasyonel Süreçler Tek Panelden Kolaylıkla Yönetiliyor

e-Ticaret entegrasyonu sadece satış kanallarını entegre etmekle kalmıyor, aynı zamanda stok takibi, sipariş yönetimi, kargo entegrasyonu gibi tüm operasyonel süreçleri de tek bir panelden yönetmeyi mümkün kılıyor. Bu sayede KOBİ’ler, tüm iş süreçlerini daha kolay ve verimli bir şekilde yönetebiliyor.

e-Ticaret entegrasyonunda KOBİ’lerin dostu olan Bizim Hesap, tüm süreçleri kapsayan entegrasyon hizmetiyle çözüm ortaklığı sunuyor. Ücretsiz kargo entegrasyonu, sanal pos, e-ticaret fatura entegrasyonu, kolay gelir gider takibi ve online e-Tahsilat entegrasyonu ile işletmenizin dijital operasyonlarını tek bir kaynak üzerinden yürütmeniz mümkün hale geliyor.

Bizim Hesap ile e-Ticaret entegrasyonuna adım atmanın sağladığı avantajlar ise şu şekilde:

  • MNG Kargodan Özel Fiyatlar
  • Bizim Hesap ile Opet’te Kolay Yakıt Takibi
  • Ücretsiz Kargo Entegrasyonu
  • Ücretsiz Sanal Pos
  • Ücretsiz e-Fatura Entegrasyonu
  • Ücretsiz e-Ticaret Entegrasyonları
  • Sınırsız Kullanıcı Özelliği

KOBİ’ler e-Ticaret Dünyasına Atılırken Profesyonel Desteği Tercih Ediyor

e-Fatura entegrasyonu, KOBİ’ler için birçok avantaj sunsa da, doğru şekilde yapılması ve yönetilmesi büyük önem taşıyor. Gerekli profesyonel danışmanlık alınmadığı takdirde birçok işletme için karmaşık süreçler içeren e-Ticaret operasyonları, Bizim Hesap bünyesinde sunulan hizmetlerle kolay hale geliyor.

50’den fazla e-ticaret pazaryeri entegrasyonu ve online satış kanalını kapsayan entegrasyon ağı, istediğiniz her alanda e-Ticaret çalışmalarınızı gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. e-Arşiv ve e-Fatura entegrasyonu ise elektronik ortamda kolaylıkla düzenlenebiliyor.

Bizim Hesap, KOBİ’lere e-ticaret entegrasyonu konusunda kapsamlı bir çözüm sunuyor. Bu çözüm sayesinde KOBİ’ler:

  • Farklı pazaryerlerine ve online satış kanallarına kolayca bağlanabilirler.
  • E- ticaret muhasebe entegrasyonu sayesinde işlemlerini otomatikleştirebilirler.
  • Stok takibi, sipariş yönetimi ve kargo entegrasyonu gibi tüm operasyonel süreçleri tek bir panelden kolayca yönetebilirler.
  • Mali yüklerini hafifletebilir ve zamandan tasarruf edebilirler.
  • Daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilir ve satışlarını artırabilirler.

Eğer siz de e-Ticaret ağının avantajlarından yararlanmak ancak entegrasyon süreçleriyle ilgili sorun yaşamamak istiyorsanız, hemen şimdi Bizim Hesap’ı kullanmaya başlayabilir, işletmenizin entegrasyon süreçlerini başlatabilirsiniz!

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler