Sosyal Medya

Politika

Erdoğan Putin İle Görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere Pazartesi günü Soçi'ye gidecek. Görüşmenin ana gündem maddesinin Rusya’nın 17 Temmuz’da çekildiği Tahıl Koridoru Anlaşması olması bekleniyor.

Erdoğan Putin İle Görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere Pazartesi günü Soçi’ye gidecek. Görüşmenin ana gündem maddesinin Rusya’nın 17 Temmuz’da çekildiği Tahıl Koridoru Anlaşması olması bekleniyor.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eylül ayındaki diplomasi trafiğinin ilk durağı Rusya olacak. Erdoğan, 4 Eylül’de Rusya’nın Soçi kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek.

Erdoğan ile Putin’in görüşmesindeki en önemli gündem maddesi 17 Temmuz’da Rusya’nın çekildiği Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması olacak. İki lider, anlaşmanın yeniden hayata geçirilmesi için atılabilecek adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunacak.

Rusya-Ukrayna Savaşı’ndaki son gelişmelerin de ele alınacağı görüşmede, başta enerji, ticaret, ekonomi ve turizm olmak üzere iki ülke arasındaki ilişkiler de masaya yatırılacak.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler