Sosyal Medya

Genel

Range Rover Evoque ile Stilinizi Yansıtın

Advertorial     Range Rover Evoque, şık coupe tasarımı ile dikkat çekiyor. İnce detaylarla bezenmiş yalın çizgileri ve modern stiliyle…

Range Rover Evoque ile Stilinizi Yansıtın

Advertorial

 

 

Range Rover Evoque, şık coupe tasarımı ile dikkat çekiyor. İnce detaylarla bezenmiş yalın çizgileri ve modern stiliyle Range Rover Evoque, şehirde göz kamaştırıyor. Her açıdan estetik detaylara sahip Range Rover Evoque, sürücüsüne kendini özel hissettiriyor.

 

 

Yenilikçi Teknoloji, Mükemmel Performans

Range Rover Evoque, 1.5lt 160BG Mild Hybrid (MHEV) ile 1.5lt 309BG Plug-In Hybrid (PHEV) olmak üzere iki farklı benzinli motor seçeneği sunuyor. Şehir içinde dinamik bir sürüş sunan Range Rover Evoque, yenilikçi sürüş destek sistemleri ile her yolculuğunuzu güvenli ve keyifli hale getiriyor.

Benzersiz Konfor, Üstün Prestij

Range Rover Evoque’un iç mekanı, lüks ve konforun mükemmel bir birleşimini sunuyor. Özenle işlenmiş malzemeler, modern tasarım çizgileri ve geniş iç hacmi, sürücü ve yolculara ayrıcalıklı bir deneyim yaşatıyor. Range Rover Evoque’un akıllıca yerleştirilmiş depolama alanları ve sezgisel bilgi ve eğlence sistemi Pivi Pro ise her yolculuğu daha keyifli hale getiriyor.

 

 

Range Rover Evoque ile Tanışın

Range Rover Evoque ile tarzınızı ön plana çıkarın.

Bu benzersiz araçla tanışmak ve sürüş deneyimini bir an önce yaşamaya başlayabilmek için şimdi Land Rover Türkiye web sitesini ziyaret edin ve Range Rover Evoque ile ilgili daha fazla bilgi alın.

https://www.landrover.com.tr/range-rover/range-rover-evoque/overview

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler