Sosyal Medya

Çetin Ünsalan Yazdı: Yine aynı acı…

7 Şubat 2023

Türkiye son derece büyük bir deprem felaketiyle sarsıldı. Bu süreçte hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve ülkemize de sabırlar diliyorum. 1999 yılından sonra yaşadığımız benzer acılarımız oldu.

Ama son yaşanan, hem coğrafi dağılımı, hem büyüklüğü, hem şiddeti bakımından sanırım her birinin ötesinde bir sorunu ülkemizin önüne koymuş bulunuyor. Bu konuyla ilgili ekonomik etkilerinden yapılması gerekenlere, inşa sistemlerinden korozyon gibi faktörlere, imar affından bundan sonra tekrar yaşamamak adına nitelikli bir yapı denetim sistemine kadar yazacak çok şey var.

Fakat o gün, bugün değil. Şimdi yaralarımızı sarmanın, yardım bekleyenlere ulaşmanın ve kamu yetkililerimizin işini kolaylaştırma zamanı. Diğer ekonomik konularda yazmak da insanın içinden gelmiyor.

Bu nedenle değerlendirme hakkımı saklı tutarak ileri bir tarihe bırakıp, ülkemize başsağlığı, sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyor; kurtarma faaliyetlerinde görev yapan tüm birimlerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla

[email protected]

 


İLGİLİ HABERÇetin Ünsalan Yazdı: Faizi düşürürsek ne olur?Çetin Ünsalan Yazdı: Faizi düşürürsek ne olur?

İLGİLİ HABERÇetin Ünsalan Yazdı: 'Doğru zamanda doğru yatırım...'Çetin Ünsalan Yazdı: ‘Doğru zamanda doğru yatırım…’

İLGİLİ HABERÇetin Ünsalan Yazdı: Bu nasıl ticaret?Çetin Ünsalan Yazdı: Bu nasıl ticaret?

İLGİLİ HABERÇetin Ünsalan Yazdı: 'Tarihi ücret pul oldu...'Çetin Ünsalan Yazdı: ‘Tarihi ücret pul oldu…’

Tüm Yazarlar

Yazarın Diğer Yazıları