Sosyal Medya

Gündem

Financial Times: Değişim isteği Erdoğan’ın tabanı için de geçerli

AK Parti’nin kalelerinden biri olarak anılan Konya’da Financial Times gazetesi, değişim isteğinin Erdoğan’ın tabanı için de geçerli olduğunu yazdı. ‘Erdoğan’ın…

Financial Times: Değişim isteği Erdoğan’ın tabanı için de geçerli

AK Parti’nin kalelerinden biri olarak anılan Konya’da Financial Times gazetesi, değişim isteğinin Erdoğan’ın tabanı için de geçerli olduğunu yazdı. ‘Erdoğan’ın en zor seçim kampanyası olacağını yazan gazetede vatandaşların ekonomik kriz ve Maraş depremlerindeki tutum sebebiyle Erdoğan’a öfkeli olduklarını dile getirdi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçimlere 32 gün kalırken, tarihi seçimler sadece Türkiye’nin değil dünyanın da gündeminde. Dünya devi Financial Times Gazetesi, büyük bir heyecan ve merakla beklenen seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen desteğin azaldığı ile ilgili bir yazı yayımladı.

“Erdoğan’ın tabanının da giderek yorulduğu” yorumunu içeren yazıda, AK Parti’nin kalelerinden biri olarak ilan edilen Konya’da seçmenlerin birçoğunun ‘değişim istediği’ ifade edildi.

Konya’da Financial Times muhabirine konuşan bir vatandaş, ekonomide görülen kötü gidişat ve temel haklardaki gerilemenin kendisini Erdoğan’dan uzaklaştırdığını ama bununla da birlikte Millet İttifakı’na da güvenmediğini kaydetti.

 

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler