Sosyal Medya

Politika

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın rakipleri belli oldu!

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere tek başına katılma kararı alan İYİ Parti, büyükşehir belediye başkan adaylarını belirledi. Ankara ve İstanbul'da Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun karşısına çıkacak isimler belirlendi. İYİ Parti, ittifak olmaksızın seçimlere girecek ve Ankara, İstanbul, Hatay, Balıkesir ve Mersin için tanınmış isimleri aday gösterdi.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın rakipleri belli oldu!

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere tek başına katılma kararı alan İYİ Parti, büyükşehir belediye başkan adaylarını belirledi. Ankara ve İstanbul’da Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun karşısına çıkacak isimler belirlendi. İYİ Parti, ittifak olmaksızın seçimlere girecek ve Ankara, İstanbul, Hatay, Balıkesir ve Mersin için tanınmış isimleri aday gösterdi.

 

 

Ankara’da CHP’li Mansur Yavaş’a karşı çıkacak adayın, İYİ Parti içinden Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ya da Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural olabileceği konuşuluyor.

 

Foto - Ve İmamoğlu ve Yavaş’ın karşısına çıkacak isimler belli oldu! İşte isim isim aday listesi

 

Öte yandan, Meral Akşener’in son açıklamalarıyla gerilime dönüşen ilişki sonucunda Ekrem İmamoğlu’nun karşısına İYİ Parti tarafından, geçmişte seçim çalışmalarını birlikte yürüttüğü Buğra Kavuncu’nun aday gösterilmesi planlanıyor.

 

Foto - Ve İmamoğlu ve Yavaş’ın karşısına çıkacak isimler belli oldu! İşte isim isim aday listesi

 

Muğla için aday gösterilecek isim olarak Metin Ergun, Balıkesir için ise Turhan Çömez gösteriliyor. 6 Şubat depremlerinin en fazla etkilediği Hatay için ise Gökhan Zan düşünülürken, Mersin’de adaylık için Burhanettin Kocamaz’a kesin gözüyle bakılıyor. Bu süreçte, parti içerisinde aday olma isteğinde olanların başvuru süresi 12 Ocak’a kadar uzatıldı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler