Sosyal Medya

FÖŞ video:  Bay Kemal Kazansa, Ne Değişecek ki?

10 Mayıs 2023

FÖŞ video:  Bay Kemal Kazansa, Ne Değişecek ki?

 

Son 2 videomda, tarihi seçimde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu iktidarları arasındaki farkı inceledim.  İçerik, özellikle AKP-MHP seçmenine yönelik.  Çünkü, Erdoğan bir kez daha kazanırsa, bizim gibi muhalifler için hayat farklı olmayacak. 2ci sınıf vatandaş ve potansiyel suçlu olarak mücadeleye devam edeceğiz.

Ama, Erdoğan’a gönül verenler Reis’in zaferine sevinemeyecekler. Seçimden önce yapılan pahalı vaatler zam, enflasyon ve döviz krizi olarak geri dönecek. Ek olarak, artık her AKP seçmeni de eşit değil. En tepedeki %5 imtiyazlı Saray erkanı, ötekiler sadece teba.

Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa bu sistemi değiştirebilecek mi?  AKPlisi olsun, HDPlisi, SPlisi olsun biraz nefes alabilecek mi?  Evet, değişimi daha ilk günde ruhumuzda hissedeceğiz. Türkiye korku ve kabuslar ülkesi olmaktan çıkacak, çünkü bunlar Erdoğan’ın bizi bölmek, oylarımızı çalmak ve kendini ve yandaşlarını zenginleştirmek için uyguladığı manipülasyon yöntemleri. Türkiye’nin korkacağı tek şey, Erdoğan’ın iktidarda kalması. Çünkü Erdoğan iktidarı artık organize kötülük şebekesi.

3 ila 6 ay içinde devletle ilişkileriniz değişecek. Artık sizi teba ve rüşvet kaynağı olarak gören, küçümseyen, yukardan bakan kamu personelinin yerini tek görevlerinin size hizmet etmek olduğu bilincinde olanlarla muhatap olacaksınız.

Seçimden hemen sonra  döviz istikrara kavuşurken,  kış aylarında enflasyondaki durulmayı  cebinizde hissedeceksiniz. 2024 yılında siz ve ailenizin gençlerinin iş bulma ihtimali yükselecek. 2025’te yeni işlerin ücreti artacak.

Yine 2025’te gençler artık yurtdışına kaçmak istemeyecek. Türkiye, her neslin bir öncekinden daha müreffeh yaşadığı bir ülkeye dönüşecek.

En son olarak da 2 yıl içinde Suriyeli göçmenlerin gönüllü olarak ülkelerine döndüğünü görme olasılığımız çok yüksek. En azından, Türkiye artık sınırlarını güvenceye alarak yeni göç akımlarını engellemiş olacak.

33 yıldır Türk siyaseti ve seçimlerini analiz ediyorum. İlk defa bu kadar taraf oldum, çünkü  bu  kez gerçekten iyiyle Şeytani arasında bir seçim var.

Erdoğan kazanırsa, herkes kaybedecek. Kılıçdaroğlu kazanırsa, en çok AKP-MHP seçmeni yarar görecek.

 

Tüm Yazarlar

Yazarın Diğer Yazıları