Sosyal Medya

Kripto Para

Usta Analist Şaşırttı: Çöken O Altcoin ETH’yi Geride Bırakacak!

Placeholder Capital’ın kurucusu ve kripto analisti Chris Burniske, güncel analizlerinde iddialı bir tahmine yer verdi. Kasım 2022’den bu yana çöken bir altcoin projesinin Ethereum’u (ETH) geride bırakacağını öne sürdü.

Usta Analist Şaşırttı: Çöken O Altcoin ETH’yi Geride Bırakacak!

Placeholder Capital’ın kurucusu ve kripto analisti Chris Burniske, güncel analizlerinde iddialı bir tahmine yer verdi. Kasım 2022’den bu yana çöken bir altcoin projesinin Ethereum’u (ETH) geride bırakacağını öne sürdü.

 

 

 

Chris Burniske, altcoin piyasasında yeni fırsatlara dikkat çekiyor

Popüler kripto analisti, güncel analizlerinde SOL/ETH çiftinin haftalık grafiğine göz attı.

 

Burniske, Solana’nın şimdiden 0,01 ETH seviyesini geri kazandığını, bu nedenle sırada 0,02 ETH seviyesi olacağını söylüyor. Analistin vurguladığı nokta, SOL fiyatının bu ivme eşliğinde uzun vadede ETH’den daha iyi performans gösterme ihtimali.

 

Analist, pozisyon fırsatı arayanlar için 0,02 ETH seviyesinin gerçekleşme ihtimalini sorguluyor. Deneyimli altcoin yatırımcısı, tahmininin Ethereum’a yönelik bir eleştiri olmadığını ve aynı anda hem ETH hem de SOL için yükseliş beklentisi içinde olduğunu belirtiyor:

“Bunun ETH’ye bir saldırı olduğunu düşünenler tekrar düşünsün. Hem varlıkları hem de ağları tutmak ve desteklemek çok kolaydır; farklı riskler, farklı vizyonlar, her ikisi de net fayda sağlar. Uzun zamandır Bitcoin ve ETH için de aynısını yapıyorum.”

 

Solana (SOL) neden ön planda?

Burniske, bu kritik soruyu Solana’ya özgü iki yetenekle cevapladı. Analiste göre Solana, daha düşük işlem ücretleri ve daha yüksek üretim hacmi nedeniyle “küllerinden canlanma” işaretleri gösteriyor. Kasım 2022’de FTX’in çöküşünden darbe alan altcoin, şu anda kritik dirençleri geri almakla meşgul. Burniske, Blockchain yeteneklerinin Solana’ya yeni yatırımcıları çekmede etkili olacağını söylüyor:

 

Sessiz ürün lansmanları, yükseltilmiş işlevsellik, daha düşük ücretler, daha fazla üretim, abartılı reklamların olmaması – tüm bunlar küllerden hayata dönen yeni bir ürün döngüsünün işaretleri.

 

Analistin bahsettiği “ürün lansmanları”, Solana’nın yeni akıllı telefon girişimine işaret ediyordu. Solana ekibi geçtiğimiz haftalarda akıllı telefon satışları için dev bir indirime gitti.

 

SOL fiyat analizi: Altcoin temel desteği yeniden test ediyor

 

Solana bu hafta 20 dolarlık psikolojik seviyeyi aştı. Ancak alım ilgisinin 18 dolar ve 19 dolar seviyelerine yaklaşmasıyla hafif kayıplar veriyor. Bununla birlikte, Bitcoin dar bir aralıkta sıkışıp kalmıştı ve SOL için sağlam bir yükselişi zorlaştırtıyordu.

 

Gerçek zamanlı emirleri takip platformu Mobchart’ta 18 ve 19 dolardan ciddi bir alım ilgisi vardı. Binance borsasında yeşil çizgilerle gösterildiği gibi bu seviyelerde büyük alım limiti emirleri verildi. Yani fiyat bu seviyelerden sıçrayabilir.

 

 

Satış tarafında ise 4 saatlik zaman diliminde 22 dolar seviyesinden büyük satış limiti emirleri vardı. Yukarıdaki çıkarım, SOL 22 dolara yaklaştığında fiyatın tersine dönebileceği yönünde.

 

 

 

kriptokoin.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler