Sosyal Medya

Dünya Ekonomisi

BofA’dan son dakika: Faiz endişesi ikinci sıraya geriledi, İlk sırada o var!

Bank of America'nın (BofA) kredi yatırımcıları anketine göre, kredi yatırımcıları şu anda en büyük endişe kaynağının küresel bir resesyon olduğunu ifade etti.. Ekim ayında gerçekleşen ankette katılanların yaklaşık üçte biri, küresel resesyonu en önde gelen endişe olarak belirlerken, ankete katılan yatırımcıların %18'i ise en büyük korkularının jeopolitik riskler olduğunu dile getirdi.

BofA’dan son dakika: Faiz endişesi ikinci sıraya geriledi, İlk sırada o var!

Bank of America’nın (BofA) kredi yatırımcıları anketine göre, kredi yatırımcıları şu anda en büyük endişe kaynağının küresel bir resesyon olduğunu ifade etti.. Ekim ayında gerçekleşen ankette katılanların yaklaşık üçte biri, küresel resesyonu en önde gelen endişe olarak belirlerken, ankete katılan yatırımcıların %18’i ise en büyük korkularının jeopolitik riskler olduğunu dile getirdi.

 

 

Ankete göre, merkez bankalarının politika hatalarından endişe duyan yatırımcıların oranı Ağustos ayındaki %23’ten %14’e geriledi.

 

BofA, “Yatırımcılar, artan jeopolitik risklerin (daha fazla faiz artırımına yol açacak yüksek petrol fiyatlarından ziyade) daha fazla anlamlı faiz artırımını sınırlayacak kadar duyarlılığı zayıflatacağından eminler” dedi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler