Sosyal Medya

Borsa

Turkcell’in Tepe Yönetiminde ‘Deprem’… Yönetime Yeni AKP’liler Geldi

Turkcell CEO'su Murat Erkan'ın görevinden ayrılmasından sonra, şirketin tepe yönetiminde önemli değişiklikler oldu. Şirketin yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Şenol Kazancı oldu. Turkcell yöneticisi Bülent Aksu ise dev şirketin genel müdürü oldu. AKP'li Ayşe Nur Bahçekapılı da şirketin yönetimine girdi.

Turkcell’in Tepe Yönetiminde ‘Deprem’… Yönetime Yeni AKP’liler Geldi

Turkcell CEO’su Murat Erkan’ın görevinden ayrılmasından sonra, şirketin tepe yönetiminde önemli değişiklikler oldu. Şirketin yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Şenol Kazancı oldu. Turkcell yöneticisi Bülent Aksu ise dev şirketin genel müdürü oldu. AKP’li Ayşe Nur Bahçekapılı da şirketin yönetimine girdi.

YENİ CEO BÜLENT AKSU OLDU

Hisselerinin bir bölümü halka açık olan 2.2 milyar TL sermayeli Turkcell AŞ’nin tepe yönetimi ile ilgili önemli değişiklikler oldu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu üyesi Şenol Kazancı, şirketin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu ise, Turkcell’in yeni CEO’su oldu.

ESKİ AKP’Lİ VEKİL DE YÖNETİME GİRDİ

Bülent Aksu’dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise eski AKP Milletvekili Ayşe Nur Bahçekaplı getirildi. Öte yandan, AKP eski milletvekili Afif Demirkıran da halen Turkcell Yönetim Kurulu üyesi konumunda. Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı iken görevine son verilen isimler arasında Bahçekapılı da yer almıştı.

HalkTV

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler