Sosyal Medya

Borsa

Barış Soydan’dan borsa ile ilgili çarpıcı açıklamalar! Yatırımcıları uyardı!

Borsa ani hareketle düşüş hızını durarak yükselmeye başladı.

Barış Soydan’dan borsa ile ilgili çarpıcı açıklamalar! Yatırımcıları uyardı!

Borsa ani hareketle düşüş hızını durarak yükselmeye başladı.

 

 

Borsada anlık yükseliş ekonomistler tarafından değerlendirme kapsamına dahil edilirken, ekonomist Barış Soydan borsada parası olan yatırımcılara önemli açıklamalar yaptı.

 

Ekonomist Barış Soydan, Borsada yaşanabilecek, mutlak gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaparak, borsada parası olan yatırımcıları uyardı.

 

Ekonomist Barış Soydan, Borsada meydana gelebilecek, gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaparak, borsanın yükselişi ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Ekonomist Barış Soydan’ın hisselerle ilgili yapmış olduğu açıklama tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ekonomist Barış Soydan, Borsanın yakın bir tarihe kadar faizi çok düşük olduğu için en değerli yatırım araçlarından biri olduğuna dikkat çekti.

 

Soydan, borsa geçtiğimiz günlerde yaklaşık olarak 8300 seviyelerinden 7660 seviyelerine kadar gerilediğine dikkat çekerek, son günlerde alıcılı açan BIST 100 yavaş yavaş toparlandığını vurguladı.

 

Borsada geçtiğimiz günler içerisinde Bank Of Amerika’nın 2 milyar 680 milyon TL’lik büyük mal alımı yaptığına dikkat çeken Ekonomist Barış Soydan, psikolojik direncin 8000 seviyesi olduğunu ifade etti.

 

BORSA DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ? 

 

Açıklamalarına devam eden Soydan, “Borsa biliyorsunuz yakın bir zamana kadar faiz çok düşük olduğu için rakipsiz yatırım enstrümanıydı. Şimdi faiz yükseliyor, yüzde 50’ye kadar geldi. Merkez Bankası faizleri beklentilerin üzerinde artırırsa önümüzdeki dönemde TL mevduat faizlerinin daha da yükseldiğini görürüz. İşte bu da borsada bozulmaya perşembe günü yol açabilir. 500 baz puanlık artış sonrası borsaya alış gelebilir, büyük olasılıkla gelir. Hatta o senaryoyla yarın borsada alım yapanlar da olabilir.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Not: Yatırım tavsiyesi değildir…

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler