Sosyal Medya

Ekonomi

Kudret AYYILDIR / Enflasyon Gölgesinde Yurtiçi Varlık Beklentileri

A'dan Z'ye varlık fiyatları üzerinde etkili olabileceğini düşündüğümüz bir haftada yurtiçi varlıklarda nasıl bir beklenti söz konusudur sorusunun cevabı için video analiz çalışmamızı izleyebilirsiniz...

Kudret AYYILDIR / Enflasyon Gölgesinde Yurtiçi Varlık Beklentileri

Enflasyon Gölgesinde Yurtiçi Varlık Beklentileri / Kudret AYYILDIR

Yeni bir aya başlarken makro-ekonomik gelişmelerin varlık fiyatları üzerinde etkili olabileceği bir hafta izleyebiliriz. Yurtiçi tarafta Enflasyon ana odak noktamız iken global tarafta Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve İngiltere Merkez Bankası (BoE) gibi Fed sonrasında en etkili merkez bankalarının kararları, başkanlarının (Lagarde ve Bailey) konuşmaları ile ABD Tarım Dışı İstihdam verileri sonuçlarına ulaşacağız.

A’dan Z’ye varlık fiyatları üzerinde etkili olabileceğini düşündüğümüz bir haftada yurtiçi varlıklarda nasıl bir beklenti söz konusudur sorusunun cevabı için video analiz çalışmamızı izleyebilirsiniz.

Başlangıç aşamasında verdiğimiz temel bilgiler ve borsa performans değerlendirmeleri sonrasında yurtiçi varlıklar içerisinde spot tarafta USDTRY, Bist30, Bist100, Kardemir ve Ereğli, viop tarafta ise  Bist30, Kardemir ve Ereğli’ye yönelik teknik beklentiler izah edilmiştir.

 

Risk Açıklaması:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler