Sosyal Medya

Ekonomi

Bir indirim de motorine geliyor

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Benzin ve LPG’nin ardından motorine de indirim geliyor. Söz konusu…

Bir indirim de motorine geliyor

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Benzin ve LPG’nin ardından motorine de indirim geliyor. Söz konusu indirim salı gününden itibaren geçerli olacak.

 

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda benzine ve LPG’ye art arda gelen zamların ardından bu kez de motorine indirim geliyor.

Buna göre 15 Kasım Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 1,56 kuruşluk bir fiyat indirimi uygulanacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre İstanbul’da motorin litre fiyatı 26.33 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 22.68 TL’den satışa sunuluyor.

Öte yandan EPDK’nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.
karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler