Sosyal Medya

Borsa

Elon Musk: “Kripto umut vadediyor, ancak ihtiyatlı yatırım yapılması gerek”

Tesla’nın CEO’su Musk, kripto paralar ve Dogecoin ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Musk, kripto para piyasasında ihtiyatlı davranılması gerektiği mesajını…

Elon Musk: “Kripto  umut vadediyor, ancak ihtiyatlı yatırım yapılması gerek”

Tesla’nın CEO’su Musk, kripto paralar ve Dogecoin ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Musk, kripto para piyasasında ihtiyatlı davranılması gerektiği mesajını verdi.

Tüm dünyada hızla yayılan kripto paralara ilişkin olarak milyarder iş adamı Elon Musk açıklamada bulundu. Musk, kripto paraların umut vadettiğini ancak ihtiyatlı yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Kripto paralar arasında Dogecoin’in en büyük destekçisi olan Elon Musk aracına binmeden önce soruları yanıtladı.

Hurriyet.com.tr’den Burak Taşçı’nın haberine göre; Musk, kripto paralara ilişkin olarak “Kripto paralar umut vadediyor, ancak ihtiyatlı yatırım yapılmalı” dedi. Musk, Dogecoin yatırımcılarına “Dogecoin kripto para birimlerinin geleceği olabilir” açıklamasını yaptı.

Milyarder iş adamı Musk, Dogecoin’in kripto paraların kralı olma potansiyelinin bulunduğunu fakat bu sebepten dolayı Dogecoin’e her şeyi dahil etmenin doğru olmadığını belirtti. Sonrasında Musk ABD’lilerin model Tesla araçlarını imzalayarak, aracına binerek uzaklaştı.

 

 

Kaynak: bigpara.hurriyet.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler