Sosyal Medya

Para-banka-finans

OZAN KOLAY KREDİ: OZAN ELEKTRONİK PARA VE FINGATE.IO’DAN HIZLI ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Advertorial Ozan Elektronik Para ve Fingate.io öncü bir iş birliği gerçekleştirerek “Ozan Kolay Kredi” ürününü hayata geçirdi. Ozan Kolay Kredi,…

OZAN KOLAY KREDİ: OZAN ELEKTRONİK PARA VE FINGATE.IO’DAN HIZLI ALIŞVERİŞ KREDİSİ

Advertorial

Ozan Elektronik Para ve Fingate.io öncü bir iş birliği gerçekleştirerek “Ozan Kolay Kredi” ürününü hayata geçirdi. Ozan Kolay Kredi, işletmelerin müşterilerine ödeme aşamasında alışveriş kredisi imkanı sunmasını ve kullandırmasını mümkün kılıyor. Ozan üye iş yeri olan işletmeler, basit bir entegrasyonla Ozan Kolay Kredi’den müşterilerini yararlandırabiliyor.

 

Türkiye’nin yenilikçi ve önde gelen finansal çözüm sağlayıcısı Ozan Elektronik Para, özellikle bankacılık alanında geliştirdiği sistemler ile bilinen Fingate.io ile örnek bir iş birliğine imza atarak “Ozan Kolay Kredi” ürününü piyasaya sürdü. Ozan Kolay Kredi, birden fazla bankaya entegre oluyor ve farklı bankalardan kredi ile alışveriş yapma imkanı sunuyor. Son kullanıcılar farklı banka oranlarını görerek istediği banka üzerinden işleme devam edip ödemesini kredi ile tamamlayabiliyor.

Müşteriler, ödeme aşamasında ‘Kolay Kredi’ seçeneğini tercih ederek, anlaşmalı bankaların sunduğu kredi seçeneklerini inceleyebiliyor ve ihtiyaçlarına uygun olanı seçebiliyorlar. Süreç tamamen çevrimiçi gerçekleşiyor, kredi talep ve onay süreci arka planda anlık yürüyor, böylece müşterilere hızlı ve sorunsuz bir kredi deneyimi sunuluyor. Ozan Kolay Kredi, finansal ihtiyaçları anında karşılayabilme olanağı tanıyarak daha esnek ve erişilebilir bir alışveriş deneyimini mümkün kılıyor.

Fingate.io, kredi başvurusundan onayına kadar tüm süreci dijitalleştirerek, kullanıcıların ihtiyaç duydukları finansal desteklere anında ulaşmalarına olanak sağlıyor. Ozan Elektronik Para ise üye iş yerlerinin hızlı ve entegre bir çözümle, kendi müşterilerine kredi erişimi sağlamasına olanak tanıyor. Üründen sadece Ozan Elektronik Para ödeme çözümlerini kullanan işletmeler yararlanabiliyor.

 

“Gömülü Finans ile Dönüşüm” – Dr. Ozan Özerk, Ozan Elektronik Para Kurucusu

Ozan Elektronik Para’nın kurucusu Dr. Ozan Özerk, Kolay Kredi ürünü hakkındaki yorumunda, projenin ‘Gömülü Finans’ (Embedded Finance) yönüne odaklanıyor: “Kolay Kredi yalnızca tüketicilere ve işletmelere finansal esneklik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ihtiyaç duyulan yerde ve zamanda, yani ödeme sırasında, anında alışveriş kredisi alma ve kullanma fırsatı da sunuyor. Bu ancak teknolojik altyapı kullanan gömülü finans çözümleri ile sağlanabilir. Gömülü finans sayesinde, teknoloji ve iş birlikleriyle finans dünyasını dönüştürme potansiyelimizi görüyoruz.”

 

“İhtiyaca Odaklı İnovasyon” – Ömer Suner, Ozan Elektronik Para CEO’su

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, sektörde fark yarattıkları öncelikli noktanın çözüm odaklı yaklaşım olduğunu vurguluyor: “Bu iş birliği, üye iş yerlerinde ve müşterilerde gözlemlediğimiz önemli bir ihtiyaçtan doğdu. Üye işyerlerimizin müşterilerine kolay, hızlı ve avantajlı bir şekilde kredili alışveriş yapabilme imkanı sağlamasını hedefledik.  Hedefimizi gerçekleştirmek için Fingate.io ile güç birliği yapma kararı aldık. Ortaya çıkan Ozan Kolay Kredi ürünümüz, müşterilere alışveriş anında kredi seçenekleri sağlayarak, finansal erişimi artırmak ve daha fazla finansal esneklik sunmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu projede olduğu şekilde, entegre çalışmalarımızla kullanıcılarımızın finansal ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde yanıt verebiliyoruz.

Böyle iş birlikleri sayesinde finans dünyasını dönüştürebilme potansiyelimizi de görüyoruz. Kullanıcılarımızı daha iyi finansal fırsatlarla buluşturmak için heyecanla çalışıyoruz”.

 

Kullanıcı Dostu Bir Çözüm

Finansal yeniliklere kapı açan iş birliklerinin her zaman sektörü geliştirdiğine dikkat çeken Fingate.io CEO’su Alper Akcan, “Ozan Elektronik Para ile iş birliği yaparak ‘Ozan Kolay Kredi’ ürününü oluşturduk. Bu, hem bankaların son kullanıcılara hızla ve kolayca ulaşmalarına, hem de son kullanıcıların tam da ihtiyaç duydukları anda ve hızla krediye ulaşmalarına olanak sağlayacaktır. Bizim için, bu yalnızca bir ürün geliştirmekten öte, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uyumlu, yenilikçi ve kullanıcı dostu çözümler sunma isteğimizin bir yansımasıdır. Fingate.io olarak, teknoloji ve finansın kesiştiği noktada, her zaman daha erişilebilir ve anlaşılır finansal hizmetler yaratma gayreti içindeyiz. Ozan Kolay Krediyle müşteri deneyimini önceliklendirerek ve finansal süreçleri basitleştirerek vizyonumuzu bir adım daha ileriye taşıyoruz” dedi.

 

Ozan Hakkında:

Ozan Elektronik Para, BKM, Troy, Visa, Mastercard ve UnionPay lisans ve üyeliklerine sahip olan bir elektronik para kuruluşudur. Ozan SuperApp/SuperCard ürünleriyle son kullanıcılara bireysel finansal çözümler, Ozan Business ürünleriyle ise orta ve büyük ölçekli işletmelerin ve girişimlerin ödeme ve tahsilat konusundaki tüm ihtiyaçlarına çözüm üretmektedir. Sanal ve Fiziki POS, FijiPOS, FijiPlace, FijiCash, ödeme geçidi, bayi tahsilatı gibi hizmetleri ve QR kod, link ve mesajlaşma araçlarıyla ödeme alma gibi yenilikçi çözümleri bir arada sunabilen Ozan Elektronik Para, 6493 sayılı kanun kapsamında faaliyet gösteren ve aynı zamanda 5464 sayılı üye işyerleriyle anlaşma yapan kuruluş yetkisine sahip bir elektronik para kuruluşudur.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler