Sosyal Medya

Para-banka-finans

Ozan Elektronik Para Mastercard Engage Partner Programı’na Dahil Oldu

Ozan Elektronik Para, başarıyla tamamladığı sertifika sürecinin ardından Mastercard Engage Partner Programı’nın bir parçası oldu. Böylelikle, Avrupa, Orta Doğu ve…

Ozan Elektronik Para Mastercard Engage Partner Programı’na Dahil Oldu

Ozan Elektronik Para, başarıyla tamamladığı sertifika sürecinin ardından Mastercard Engage Partner Programı’nın bir parçası oldu. Böylelikle, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgesinde Mastercard için Fintech Express kart ihraç ortaklarından biri olarak yer aldı.

 

Mastercard Engage Partner Programı, Mastercard’ın yüksek performans gösteren, güvenilir üyelerini ve çözüm ortaklarını, seçkin teknoloji ortakları ve hizmet sağlayıcıları ile bir araya getirerek canlı bir ekosistem oluşturuyor. Bu program, iş ortaklarının Mastercard’ın küresel müşteri ağı üzerinde ödeme çözümlerini daha hızlı bir şekilde geliştirmesine, tanıtmasına ve genişletmesine yardımcı olmak amacıyla ürünlerin inovasyon sürecini hızlandırıyor. Mastercard Engage Partner Programı, sorunsuz ödeme işlemlerini kolaylaştırmak için çeşitli ortakları kapsıyor ve benzersiz unsurlar ve entegrasyon becerileri sunuyor. Programa katılan şirketler büyümelerini artırma, özel kaynaklara ve ayrıcalıklara erişim kazanma ve markalarının görünürlüğünü artırma fırsatları da elde ediyorlar.

2020’den bu yana sektörde olan Ozan Elektronik Para, Türkiye’nin öncü ödeme çözümleri sağlayıcısı olarak öne çıkıyor. Temmuz 2021’de Mastercard üyeliğini alan Ozan, 2024’e kadar olan 2.5 yıl içinde yaklaşık 200.000 adet Mastercard kartı başarıyla ihraç etti. Ozan’ın bireysel kullanıcılar için tasarlanmış özel dijital cüzdanı, Ozan SuperApp ile Mastercard’ın fiziksel ve sanal kartları kullanılabiliyor. Şirket bireysel müşterilere hizmet etmenin ötesinde, özel projelerle benzer avantajları üyelerine veya müşterilerine sunmayı amaçlayan işletmelere beyaz etiketli dijital cüzdan hizmeti sağlıyor. Bu projelerde Ozan, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için fiziksel ve sanal kartlar tedarik ederek kart ihraç şartlarını yerine getiriyor.

Mastercard Engage Partner Programı’na katılmak, Ozan’ın işletmelerin finansal gereksinimlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde karşılamasına olanak tanırken, keskin ve büyük ölçekli finansal çözümleri hızlı bir şekilde sunma hedefiyle uyumlu hareket etmesini sağlıyor. Fintech Express kart ihraç partneri olarak, Ozan’ın müşterileri için kart çıkarma onay sürecini daha hızlı gerçekleşiyor.

 

Dr. Ozan Özerk: Sunduğumuz Hizmeti İş Ortaklıklarımızla Geliştiriyoruz  

Mastercard Engage Partner Programı’na katılmanın önemine dikkat çeken Ozan Elektronik Para Kurucusu Dr. Ozan Özerk, “Mastercard Engage Partner Programı’na katılmak bizim için çok değerli. Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla sunarken, sunduğumuz hizmeti daha üst seviyelere taşımamıza yardımcı olması için iş ortaklıklarımızı sürdürüyoruz. Mastercard Engage Partner statümüz, birinci sınıf bir hizmet vizyonumuzu gerçekleştirmeye ve küresel bir fintek olma hedefimize ulaşmamıza yardımcı olacak” dedi.

 

Ömer Suner: Mastercard Engage Partner Programı Ozan İçin Kilometre Taşı

Ozan’ın küresel pazardaki varlıklarının önemini vurgulayan Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, “Mastercard ile yaptığımız çalışma ve son dönemde Mastercard Engage Partner Programı’na katılmamız önemli bir adımı temsil ediyor. Bu ortaklık, yenilik odaklı yaklaşımımızı ve küresel arenada faaliyet gösterme vizyonumuzu vurguluyor. Hızlı kart çıkarma, sadece işletmelere rekabet avantajı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara daha geniş bir perspektifle düşünme ve detaylı planlama konusunda destek oluyor. Bu noktada çok daha güzel işlerle sektöre değer katmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Ozan Hakkında:

Ozan Elektronik Para, BKM, Troy, Visa, Mastercard ve UnionPay lisans ve üyeliklerine sahip olan bir elektronik para kuruluşudur. Ozan SuperApp/SuperCard ürünleriyle son kullanıcılara bireysel finansal çözümler, Ozan Business ürünleriyle ise orta ve büyük ölçekli işletmelerin ve girişimlerin ödeme ve tahsilat konusundaki tüm ihtiyaçlarına çözüm üretmektedir. Sanal ve Fiziki POS, FijiPOS, FijiPlace, FijiCash, ödeme geçidi, bayi tahsilatı gibi hizmetleri ve QR kod, link ve mesajlaşma araçlarıyla ödeme alma gibi yenilikçi çözümleri bir arada sunabilen Ozan Elektronik Para, 6493 sayılı kanun kapsamında faaliyet gösteren ve aynı zamanda 5464 sayılı üye işyerleriyle anlaşma yapan kuruluş yetkisine sahip bir elektronik para kuruluşudur.

 

Detaylı Bilgi İçin

Brandfocus / Sinem Uyanık / 0544 818 07 11 / [email protected]

 

Mastercard Hakkında:

Mastercard ödemeler sistemi alanında faaliyet gösteren global bir teknoloji şirketidir. Dünyanın en hızlı ödeme işlemleri ağına sahip Mastercard; tüketicileri, finans kuruluşlarını, iş yerlerini, kamu ve özel sektörü, 210’u aşkın ülkede birbirine bağlamaktadır. Mastercard’ın sunduğu ürünler ve çözümler; alışveriş, seyahat, iş ve finans yönetimi gibi günlük ticari faaliyetlerin herkes için daha kolay, daha güvenli ve daha verimli olmasını sağlamaktadır. Bizi Twitter’da @MasterCard_TR hesabından takip edebilir, bülten ve haber kitlerimizin tamamına Mastercard Haber Odası https://www.mastercard.com/news/eemea/tr-tr/ linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. www.mastercard.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler