Sosyal Medya

Politika

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi sona erdi! CHP lideri İmamoğlu’na ne teklif etti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geldiği bildirildi. Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'nun, İmamoğlu'na Kurultay Divan Başkanlığı görevini teklif edeceği iddia ediliyor.

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi sona erdi! CHP lideri İmamoğlu’na ne teklif etti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir araya geldiği bildirildi. Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu’nun, İmamoğlu’na Kurultay Divan Başkanlığı görevini teklif edeceği iddia ediliyor.

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 4-5 Kasım’da gerçekleşecek olan 38’inci Olağan Kurultay öncesinde Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlıbel Tesisleri’nde buluştu. Görüşmenin gündeminde kurultay yer aldı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile saat 09.30’da Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlıbel Tesisleri’nde bir araya geldi.

 

1 saat süren görüşmede davetin Kılıçdaroğlu’ndan gittiği belirtilirken, CHP liderinin İmamoğlu’na Kurultay Divan Başkanlığı’nı önereceği ileri sürüldü.

 

Görüşme sona erdikten sonra, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu farklı araçlarla tesisden ayrıldılar. Ancak her iki siyasetçi de basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadılar.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler