Sosyal Medya

Politika

AK Parti Ankara adaylığında sürpriz bir isim öne çıktı!

2024 yerel seçimleri yaklaşırken, Ankara'da siyasi arenada merakla beklenen gelişmeler yaşanıyor. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağına dair gelişmeler hız kazanırken, dikkatleri çeken bir isim ortaya atıldı. Gazeteci Kenan Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ankara'da konuşulan yeni aday ismini duyurdu.

AK Parti Ankara adaylığında sürpriz bir isim öne çıktı!

2024 yerel seçimleri yaklaşırken, Ankara’da siyasi arenada merakla beklenen gelişmeler yaşanıyor. AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağına dair gelişmeler hız kazanırken, dikkatleri çeken bir isim ortaya atıldı. Gazeteci Kenan Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ankara’da konuşulan yeni aday ismini duyurdu.

 

 

Kenan Taş’ın iddiasına göre, Milli Eğitim Eski Bakanı Ziya Selçuk, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilecek isimler arasında öne çıktı.

 

 

Bu iddiayı daha önce de dile getiren Taş, Ziya Selçuk’un Ankara için adaylık konusunda ciddi bir şekilde düşünüldüğünü belirtti.

 

Parti içerisindeki kulislerde Ziya Selçuk’un adaylığına ilişkin yoğun tartışmalar yaşanırken, AK Parti’nin bu seçimde Ankara’da güçlü bir adayla çıkma arzusu, kamuoyunda da geniş yankı buldu.

 

AK Parti’nin önceki dönemde İstanbul ve Ankara gibi önemli şehirlerde belediye başkanlığını kaybetmesi, partiyi yerel seçimlerde daha dikkatli ve stratejik bir tutum izlemeye yöneltmiş durumda.

 

Bu sebeple, Ankara’da belirlenecek olan adayın seçim sürecine etki edebileceği ve partinin genel performansına da önemli ölçüde katkı sağlayabileceği konuşuluyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler