Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘Piyasalarda FED etkisi…’

JFED Başkanı Jerome Powell'ın şahin yorumları, ABD hisse senedi endekslerini %1'den fazla aşağı çekerek piyasada bir sarsıntı yarattı...

Bybit: ‘Piyasalarda FED etkisi…’

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmeleri yer alıyor. JFED Başkanı Jerome Powell’ın şahin yorumları, ABD hisse senedi endekslerini %1’den fazla aşağı çekerek piyasada bir sarsıntı yarattı. Bitcoin ve Ethereum yatırımcının sabit kalması nedeniyle son 24 saat içinde sabit kalmasıyla zor hareket etti. Bugün en çok hareket eden, 24 saatlik %10,5’lik bir getiri kaydeden ve Conflux’un CFX tokenomiklerini iyileştirme teklifini onaylamasıyla piyasayı geride bırakan CFX oldu.

CFX, geçen ay hiç şüphesiz daha iyi performans gösterdi ve 30 günlük getiri oranı %248’e ulaştı. CFX, Turing Ödülü sahibi Dr. Andrew Yao tarafından oluşturulan bir Katman 1 blok zinciri olan Conflux’un yerel simgesi. Yaratıcının güçlü geçmişine ve güçlü işlem hızına rağmen Conflux, Çin hükümeti tarafından onaylanan tek kripto platformu olarak biliniyor. Bu iddia, Conflux’un Çin’de devlete ait bir kuruluş olan China Telegram ile blokzinciri tabanlı SIM kartlar oluşturmayı kabul etmesiyle ortaya çıktı.

En son performans, CFX için deflasyonist bir mekanizmayı yeni onayladığında ortaya çıkıyor; burada depolanan teminatın bir kısmı imha edilecek ve karşılığında CFX’in dolaşımdaki arzı azalacak. Bu arada, blok zincirinin arkasındaki ekip kısa süre önce DWF Labs’tan 10 milyon dolarlık finansman aldı ve bu da genişletilmiş ayı piyasasında inşaat ve yükseltmelerin devam etmesini sağlıyor.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler