Sosyal Medya

Genel

Akın İpek duyurdu: Koza Altın, Katar ve Cengiz’e satılıyor, süreç başlamış

Koza İpek Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, el konulan şirketi Koza Altın’ın Katar ve Cengiz İnşaat’a satılacağını, satış sürecinin…

Akın İpek duyurdu: Koza Altın, Katar ve Cengiz’e satılıyor, süreç başlamış

Koza İpek Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, el konulan şirketi Koza Altın’ın Katar ve Cengiz İnşaat’a satılacağını, satış sürecinin de başladığını duyurdu.

İpek, sosyal medya hesabındaki paylaşımında Koza Altın’ın Himmetdede tesislerine Katar, Gümüşhane’deki tesislerine ise Cengiz İnşaat ekiplerinin geldiğini belirterek, “Satış süreci başlamış” dedi.

Koza Altın’ın ’emanet edildiği’ Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) için “Yandaş marketi” diyen Akın İpek, “Seç beğen al, ne alırsan bedava” diye tepki gösterdi.

Akın İpek’in Twitter paylaşımı şöyle: “Koza altın Himmetdede ye Katar, Gümüşhane ye ‘Cengiz inşaatın ekipleri’ gitmiş. Satış süreci başlamış… Yandaş marketi TMSF, seç beğen al, ne alırsan bedava. Yav, arkadaş, bir battaniye dahi bırakmaz mı insan???”

1 Eylül 2015’te Hamdi Akın İpek ile yakın aile bireylerinin ortağı olduğu Koza İpek Holding bünyesindeki şirketler ve İpek’in ikametgâhı aranmıştı. Holding bünyesindeki 22 şirkete 26 Ekim 2015’te Ankara 5’inci Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla kayyım tayin edilmiş, söz konusu şirketler Ankara 4’üncü Sulh Ceza Hâkimliği’nin 6 Eylül 2016 tarihli kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilmişti.

 

Kaynak: Haberdar, http://www.haberdar.com/genel/akin-ipek-duyurdu-koza-altin-katar-ve-cengiz-e-satiliyor-surec-baslamis-h226462.html?mnst=96789

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler