Sosyal Medya

Genel

Kılıçdaroğlu: “Bu soyguna beraber dur diyeceğiz”

Son dakika haberi… CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ordu’da Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda açıklamalarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar…

Kılıçdaroğlu: “Bu soyguna beraber dur diyeceğiz”

Son dakika haberi… CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ordu’da Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Bu haksızlığı ben çözmezsem ben niye siyaset yapayım? Bu soyguna beraber dur diyeceğiz. Bu haksızlık devam etsin diyorsanız iktidar sahiplerine oy vermeye devam edin. Bu haksızlığa karşı dik durmak istiyorsanız tek yol var bize katılacaksınız. Herkes kazansın ama herkes hak ettiği kadar kazansın.

Liyakatın olmadığı yerde devlet yıpranır. Devletin temeli adalettir. Devlet adalet ile yönetilir. Tazminat davaları açıyorlar. Sizin feriştahınız gelse asla korkmam.

Rüşvet alan insandan Büyükelçi olur mu? Çok sorunumuz var ama bütün bu sorunlar çözülebilir. Müthiş bir dinamik yapımız var.

Her bir vatandaş o masaya baktığında kendi temsilcisini orada görüyor. Kim olursa olsun. Bizi birleştiren ve bir araya getiren bu ülkenin içinde bulunduğu durum. Her birimizin sorumluluğu var be bu sorumluluğa göre hareket etmeliyiz.

Muhtarlık kurumunu güçlü hale getireceğiz. Türkiye’yi güçlü hale getireceğiz. Kul hakkı yiyenlerle helalleşmeyeceğiz. Onlarla hesaplaşacağız. Ben eski tip siyasetçilerden değilim.

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler