Sosyal Medya

Genel

Erdoğan Gezi’nin yıldönümünde: Bezmialem Camii içinde bu teröristler bira şişeleriyle …, bunlar çürük, sürtük!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı eylemlerinin 9. yıl dönümüne değindiği konuşmasında, “Bezmialem Camii içinde bu teröristler bira…

Erdoğan Gezi’nin yıldönümünde: Bezmialem Camii içinde bu teröristler bira şişeleriyle …, bunlar çürük, sürtük!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı eylemlerinin 9. yıl dönümüne değindiği konuşmasında, “Bezmialem Camii içinde bu teröristler bira şişeleriyle caminin içini pislemişti, bunlar böyle, bunlar çürük, sürtük!” dedi.

‘MÜTEAHHİTLERE ÖDEMEYE MECBURSUNUZ’

Erdoğan konuşmasının devamında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5’li çeteye verilen kamu ihalelerini iptal edeceklerine yönelik açıklamasına tepki gösterdi. Erdoğan, “Muhalefet, ‘Biz gelirsek müteahhitlere ödeme yapmayacağız’ diyorlar. Devlette devamlılık esastır. Bu ülkede yargı var. Ödemeye mecbursunuz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun ‘Kaçış planı’ ve ABD’deki TURKEN vakfına 1 milyar TL’lik para aktarımı açıklaması üzerine de “Burnundan fitil fitil getirmek boynumuzun borcudur” dedi.

SURİYE OPERASYONU

Erdoğan,  partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, “Güney sınırlarımızı korumada 30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma kararımızın yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç’i teröristlerden temizliyoruz” açıklamasını yaptı.

DÖRT BİR YANDAN İSTANBUL’A YAŞAMAYA GELENLER BİZE YÜK DEĞİL KAZANÇTIR’

Şimdi her renkten her kökenden her inançtan insanın dünyanın dört bir yanından gelip İstanbul’da yaşamayı, okumayı tercih etmesi bize yük değil kazançtır.

Kısa Dalga, T24

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler