Sosyal Medya

Ekonomi

Gedik Yatırım’a “En İyi İşveren” ödülü

Gedik Yatırım Türkiye’de Y Kuşağı’na hitap eden en iyi işverenler listesine girdi...

Gedik Yatırım’a “En İyi İşveren” ödülü

Güçlü kurum kültürü ve mutlu çalışanlarıyla öne çıkan Gedik Yatırım, bu yıl da Great Place to Work Enstitüsü’nün “En İyi İşverenler” listesinde yer aldı. Gedik Yatırım, yerel ve küresel 33 şirketin yer aldığı listede, “250-499 Çalışan Kategorisi”nin en iyi 5 işvereninden biri oldu.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, çalışanına değer veren insan kaynakları stratejisiyle, yeni bir ödülün daha sahibi oldu. Şirket, işyeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün “Y Kuşağına Hitap Eden En İyi İşverenler 2022” listesine girdi.

“Best Workplaces for Millennials Türkiye 2022” ödülü almaya hak kazanan Gedik Yatırım, yerel ve küresel 33 şirketin yer aldığı listenin “250-499 Çalışan Kategorisi”nde en iyi 5 işverenden biri olarak “Great Place to Work” sertifikasını aldı. Sertifika, Great Place to Work Enstitüsü tarafından global standartlarda gerçekleştirilen değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayan firmalara veriliyor.

 

 

SPONSORLU İÇERİK

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler