Sosyal Medya

Borsa

Dr. Artunç Kocabalkan – Atilla Yeşilada Piyasa Analizi: BBYG  

FÖŞ’ün notu:  Bu yıl çektiğimiz en karamsar video oldu.  Meali: Biz de, dünya da kakasını yaptı. Bizim açımızdan olay şu:…

Dr. Artunç Kocabalkan – Atilla Yeşilada Piyasa Analizi: BBYG  

FÖŞ’ün notu:  Bu yıl çektiğimiz en karamsar video oldu.  Meali: Biz de, dünya da kakasını yaptı. Bizim açımızdan olay şu:  Artık tedbir alsak da kışı kurtaramayız. Battı balık yan gider!!!

 

İntegral Forex Tv’de, Dr. Artunç Kocabalkan’ın konuğu Atilla Yeşilada oldu. Gündemi ve piyasalara etkilerini değerlendiren konuşmacılarımız görüşlerini, “BBYG” başlığı altında izleyiciler için aktardılar.

 

Avrupa Merkez Bankası’nın 11 yıl aradan sonra faiz artırımına gitmesini ve piyasalara etkilerini değerlendiren Dr. Artunç Kocabalkan ve konuğu Atilla Yeşilada, yeniden yayılmaya başlayan covid-19 salgının Çin ekonomisini olumsuz etkilediğini ve bunun lojistik ve tedarik problemlerine yol açtığını ifade ettiler. Yurt içinde ise uygulanan yanlış ekonomik politikalara dair endişelerini aktaran Atilla Yeşilada, “Bu ortamda yatırımcılar paraları ile ne yapsın”sorusunu da izleyiciler için yanıtlarken eurobond’lara dikkat çekti.

 

Integral Yatırım’da hisse hesabı açmak için link’e tıklamanız yeterli : https://lp.integralyatirim.com.tr/2nt

 

Dolar, Euro, Altın, Endeks ve VİOP yatırımlarınızda kaldıraçlı işlem yapmanın tam zamanı:

https://lp.integralyatirim.com.tr/8gI

 

 

YK Yatırım  Strateji Notu:  Faiz Artırımlarının Sonu Yaklaşıyor

 

Dolar/TL’de yeni zirve 17,80- geceyarısı adımları gelecek mi? TL nereye?

Turhan Bozkurt: “Merkez Bankası’ndan bankalara dolar talimatı”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler