Sosyal Medya

Şirketler

Vestel’de üst düzey atama gerçekleşti: Duygu Badem Uylukçuoğlu’na yeni görev

Küresel teknoloji firması Vestel, yurtdışındaki varlığını her geçen gün artırma vizyonu doğrultusunda üst düzey yönetim değişikliklerine gitti. Şirket, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürlük görevine Duygu Badem Uylukçuoğlu'nu atadı.

Vestel’de üst düzey atama gerçekleşti: Duygu Badem Uylukçuoğlu’na yeni görev

Türkiye’nin üretim ve teknoloji alanındaki öncü markalarından biri olan Vestel, üst düzey yönetim kadrosunda önemli değişikliklere imza attı. Şirketin küresel pazarlarda büyüme ve değerini artırma hedefleri doğrultusunda, Pazarlama Genel Müdürlüğü pozisyonuna Duygu Badem Uylukçuoğlu getirildi.

Duygu Badem Uylukçuoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans (MBA) eğitimini tamamladıktan sonra 2010 yılında Vestel’de kariyerine başladı. Vestel’in ilk MT programını birincilikle tamamlayarak aynı yıl Pazarlama Uzmanı olarak göreve başlayan Uylukçuoğlu, 2012 yılında Pazarlama Yöneticiliği görevine atanmıştı.

2016-2019 yılları arasında Pazarlama Müdürlüğü, 2019-2023 yılları arasında ise Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Uylukçuoğlu, 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren Vestel’in global marka açılımı stratejisi çerçevesinde iç ve dış pazarlarda marka yönetimi, ürün yönetimi ve endüstriyel tasarımdan sorumlu Pazarlama Genel Müdürü olarak görev almıştı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler