Sosyal Medya

Reel Sektör

Oyun sektörüne Hintli damat geldi

Hindistan merkezli oyun şirketi Nodwin Gaming, Türkiye ve Orta Doğu’da var olan Ninja Global FZCO’yu satın aldı. Nodwin Gaming bu…

Oyun sektörüne Hintli damat geldi

Hindistan merkezli oyun şirketi Nodwin Gaming, Türkiye ve Orta Doğu’da var olan Ninja Global FZCO’yu satın aldı. Nodwin Gaming bu hamle ile Orta Doğu pazarına girdi.

Ninja Global FZCO, Türkiye ve Orta Doğu bölgesinde faaliyette olan oyun şirketiydi.

Şirketin satılmasının ardından Nodwin Gaming kurucu ortağı ve genel müdürü Akshat Rathee:

“Ninja’nın kurucuları Gökhan Kazar ve Doruk Demirsar’ı, Nodwin Gaming ailesine davet etmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu stratejik satın alma, yalnızca çok sayıda yeni fırsatın kilidini açmakla kalmıyor, aynı zamanda bizim için çok sayıda yeni olasılığın kapılarını da açıyor. Nodwin Gaming, yeni BRICS+ küresel ağı içindeki önemli gelişmekte olan pazarlara özel olarak odaklanarak küresel ayak izini aktif olarak genişletirken, Ninja’nın entegrasyonu ileriye doğru atılmış doğal ve önemli bir adımdır. Bu hamle bizi yerel e-spor ekosistemlerini güçlendirmeye, gelişmekte olan birden fazla pazarın potansiyelini anlamaya ve ortaya çıkarmaya konumlandırıyor”

Ninja Global FZCO kurucusu Gökhan Kazar, Nodwin Gaming adına Orta Doğu bölgesindeki operasyonları yönetecek. Kurucu Demirsar, Nodwin’in yakın zamanda satın aldığı PublishMe’den Bilge Karageyik ile birlikte Türkiye operasyonlarına öncülük edecek.

 

 

 

 

patronlardunyasi.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler