Sosyal Medya

Borsa

MİA Teknoloji, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 şirketi arasında yer aldı

MİA Teknoloji, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Deloitte Technology listesinde ilk 50’de yer aldı...

MİA Teknoloji, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 şirketi arasında yer aldı

AR-GE, inovasyon, yazılım geliştirme, entegrasyon ve çözüm sağlama alanlarında faaliyet gösteren yerli yazılım firması MİA Teknoloji, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Deloitte Technology listesinde ilk 50’de yer aldı.

Deloitte tarafından 2006 yılından bu yana düzenlenen ve her yıl Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirleyen Deloitte Fast 50 programının sonuçları belli oldu. Kendini özgü teknolojilerle tüketicilerin problemlerini çözen ve şirketin gelirini anlamlı bir büyüklüğe ulaştıran kuruluşlara ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği elde etme fırsatı sunan programda MİA Teknoloji ilk 50 şirket arasında yer aldı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulanan MİA Teknoloji Kalite Ve Tesis Güvenlik Koordinatörü Pınar Çakır; “Öncelikle Deloitte gibi global bir şirket tarafından değerlendirilip Türkiye’nin ilk 50 teknoloji şirketi arasında yer almak bizleri çok gururlandırdı. Bu ödülü almamızda büyük emekleri olan tüm çalışma arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

“Dijital dönüşüm geleceğin vazgeçilmez bir unsuru olacak”

Listeye girmek için nasıl bir çalışma yürüttüklerine de değinen Çakır, “Şirketimizi ilk kurduğumuz günden beri her zaman önceliğimiz müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde analiz ederek kaliteli, teknoloji ve AR&GE odaklı projeleri hayata geçirmek oldu. Bu bakış açısıyla her yıl şirketimizi daha ileri taşıyacak hedefler koyuyor ve bu hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Bunun en güzel örneği de Deloitte Fast 50 2023 listesinde yerimizi almak oldu. Teknoloji sürekli değişiyor ve kendini yeniliyor. MİA Teknoloji olarak biz de dijital dönüşümün geleceğin vazgeçilmez bir unsuru olacağını öngörüyor ve tecrübeli ekibimizle birlikte bilişim dünyasında yaşanan trendleri yakından takip ediyoruz. MİA Teknoloji olarak Türkiye ve uluslararası bilişim sektöründe öncü şirketler arasında yer alma vizyonumuz kapsamında yerli ve milli çözümler üreterek, farklılaşan istek ve ihtiyaçlara yönelik çözümler sağlamaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler