Sosyal Medya

Reklam

Yapı Kredi’nin Avantajlarıyla Tanışın…

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine farklı hesap seçenekleri sunan ve bu hesapları gelişmiş online uygulamasıyla uzaktan yönetebilme özelliği getiren bir bankadır...

Yapı Kredi’nin Avantajlarıyla Tanışın…

Advertarial

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine farklı hesap seçenekleri sunan ve bu hesapları gelişmiş online uygulamasıyla uzaktan yönetebilme özelliği getiren bir bankadır. Yapı Kredi hesap açma işlemlerinin hemen ardından akıllı asistan özelliği olan mobil şubeden; EFT, Havale, Fatura Ödeme gibi günlük ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz. Bununla birlikte döviz işlemleri yapabilir ve farklı yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi ol avantajından yararlanarak bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay biçimde tamamlamak mümkündür. Bankanın müşterisi olmak için size en yakın şubeye başvurabilir veya mobil şube ile pratik biçimde hesap açabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi müşterisiyseniz bankanın uygulamasını indirerek işlemlerinize şubeye gitmenize gerek kalmadan devam edebilirsiniz.

Farklı Hesap Seçenekleri ile İhtiyaçlarınıza Uygun Hesabı Bulun

Online Yapı Kredi hesabı açma ve yönetme işlemleri, bankanın kullanıcı dostu arayüzü sunan gelişmiş uygulama seçenekleriyle oldukça pratik hale gelmiştir. İster Türk Lirası ister diğer para birimleri için hemen hesap açabilirsiniz. Yapı kredi hesap açma seçenekleri arasında altın hesabı olması sayesinde de istediğiniz her an yatırım ve satış işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İnternet ve Mobil Bankacılık ile Hesabınızı Kolayca Yönetin

Gelişen teknolojik imkânlar sayesinde uzaktan Yapı Kredi hesabı açma şansına sahipsiniz. Hesap açma işlemleri için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • İl olarak akıllı telefonunuza Yapı Kredi Mobil’i indirmelisiniz.
  • Daha sonra “Müşteri ol” adımını takip etmeniz gerekir.
  • Ardından ekranda çıkan yönergeleri takip etmelisiniz.
  • Açılan sayfada kişisel bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız.

Yukarıdakilerin yanı sıra mobil şube veya uygulama üzerinden hesap açmak için NFC özelliği bulunan cihazlara sahip olmanız gerekir. Son olarak başvuru adımlarını doğru olarak tamamladığınızda Yapı Kredi banka hesap açma işleminiz tamamlanır.

Yapı Kredi’nin Avantajlı Hesap Paketlerinden Faydalanın

Yapı Kredi bireysel ve ticari müşterilerine özel çeşitli ayrıcalıklar sunar. Bunun için “Mobil bankacılık ile Yapı Kredi hesabı aç” seçeneğinden anında faydalanabilirsiniz. Sonrasında mobil bankacılık sisteminde size en uygun olan farklı hesap paketlerini tercih edebilmeniz mümkündür. Ayrıca farklı özelliklere ve getirilere sahip olan mevduat hesaplarını inceleyebilir ve dilerseniz yüksek faiz getirili veya kur korumalı vadeli mevduatları seçebilirsiniz.

Yapı Kredi hesapları arasında bulunan döviz ve altın hesapları için vadeli ve vadesiz mevduat seçenekleri de vardır. Klasik hesap türlerine ek olarak her dönem yenilenen ve güncellenen hesap açma kampanyalarını takip ederek önemli avantajlar kazanma şansınız da vardır.

7/24 Müşteri Hizmetleri ile Her Zaman Destek Yanınızda

Yapı Kredi müşteri hizmetleri günün her saatinde çalışmalarına devam eder. Bu sayede bankacılık işlemleri esnasında yaşadığınız sorunlar için her zaman müşteri temsilcileriyle görüşerek hızlıca çözüm bulabilirsiniz. Temsilciler, ihtiyaçlarınız doğrultusunda problemlerinizi tespit ederek sizi en doğru biçimde yönlendirir.

Müşteri temsilcilerine telefon aracılığıyla ve online olarak ulaşabilirsiniz. Online sistem sizi WhatsApp uygulamasına yönlendirir ve bu platform üzerinden bağlantı kurarak sorularınıza hızlı bir şekilde yanıt verilir. Dilerseniz Yapı Kredi başvuru hakkında da kapsamlı bilgiler alabilirsiniz.

Yapı Kredi ile Bankacılığın Keyfini Çıkarın

Yapı Kredi, dijital bankacılıkta çağın gerekliliklerini yerine getirebilen ve hatta bu konuda öncü olmayı başarmış bir bankadır. Özellikle mobil şubenin MarTech Awards’tan almış olduğu “Finans Sektöründe En İyi Teknoloji”, “En İyi Mobil Uygulama Teknolojisi” gibi ödüller dijital uygulamalarının ne denli kaliteli olduğunu göstermektedir.

Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanım seçenekleri sunulması sayesinde mobil şubeyi hemen indirip Yapı Kredi müşterisi olmanız mümkündür. Aynı zamanda Yapı kredi başvuru sorgulama ekranı ile daha önce yapmış olduğunuz kredi ve hesap başvurularını da rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler