Reel Sektör
EPDK yeni lisanslar verirken bazılarını da iptal etti
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik, sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) ve petrol piyasalarında faaliyet göstermek isteyen 29 şirkete toplamda 31 lisans verdi.
EPDK’nın duyurusu, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı. Elektrik piyasasında faaliyet göstermeyi amaçlayan 7 şirkete tedarik lisansı verilirken, aynı sektörde 6 şirkete toplamda 8 üretim lisansı sağlandı.
Ancak, 3 şirketin 4 üretim lisansı iptal edildi. Ayrıca, elektrik piyasasında şarj ağı işletmek isteyen 13 şirkete de lisans verildi.
Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
GARAN
▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ THYAO, ISCTR, SISE, META ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.
Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) piyasasında faaliyet gösteren bir şirketin dağıtıcı lisansının süresi uzatılırken, petrol piyasasında ise 1 iletim, 1 dağıtıcı ve 1 ihrakiye teslimi lisansı verildi.
KANITLANMIŞ SONUÇLAR%78.3 başarı · ort. %14.8
CCOLA4 Oca – 16 Şub+%38,16
GUBRF25 Oca – 11 Şub+%21,55
OYAKC4 Oca – 16 Şub+%20,56
TKFEN2 Mar – 11 Mar+%20,49
AFYON8 Mar – 16 Mar+%14,03
RAPORU İNCELE →
HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
