Sosyal Medya

Borsa

İş Yatırım – 2024’de en az %60 getiri potansiyeli olan ve en yüksek net kar beklenen şirketler…

USD bazında 200 günlük ortalamasını geçen endekse 122.8 milyar ile hacim artışı eşlik ediyor. Hem TL bazında hem USD bazında pozitif bir trendin sinyalini veren piyasa için öncelikle 8000 seviyesinin üzerinde bir kapanış devamlılık anlamında olumlu olacaktır...

İş Yatırım – 2024’de en az %60 getiri potansiyeli olan ve en yüksek net kar beklenen şirketler…

USD bazında 200 günlük ortalamasını geçen endekse 122.8 milyar ile hacim artışı eşlik ediyor. Hem TL bazında hem USD bazında pozitif bir trendin sinyalini veren piyasa için öncelikle 8000 seviyesinin üzerinde bir kapanış devamlılık anlamında olumlu olacaktır.

BIST 100

Ardından 8100, 8150 ve 8500 seviyeleri orta vadeli dirençler olarak, 50 günlük TL ortalama 7800 seviyesi de destek olarak öne çıkıyor. Hacim artışı ile birlikte yükselmeye devam etmesi durumunda pozitif trend orta vade için devamlılık gösterebilir.

TRGYO

TOASO

PGSUS

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

İş Yatırım

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler