Sosyal Medya

Genel

İBB Başkan Adayı Kurum mal varlığını açıkladı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı. Kurum’un mal beyanında 3 konut, 1 otomobil, nakit para,…

İBB Başkan Adayı Kurum mal varlığını açıkladı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı. Kurum’un mal beyanında 3 konut, 1 otomobil, nakit para, altın, silah ve tüfek yer alıyor.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kendisine ve ailesine ait mal varlığını açıkladı. Murat Kurum’un Ankara Çankaya’da kendi adına bir evi, eşi Şengül Kurum adına Ankara Altındağ ve İstanbul Kağıthane’de birer ev bulunuyor.

2023 model bir otomobili bulunan Kurum’un banka hesaplarında 200 bin Türk Lirası, 55 bin dolar ve 40 bin euro nakit parası bulunuyor.

Kurum’un eşi adına 1 milyon 910 bin TL değerinde muhtelif altın ve takı, çocukları adına da toplam 1 milyon 423 bin TL değerinde altın bulunuyor.

Öte yandan Kurum adına 2 silah ve bir tüfek yer alıyor.

Murat Kurum, daha önce mal varlığı hakkında yaptığı açıklamada “Ankara’da evimiz var, İstanbul’da evimiz var, 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

basliksiz-1.jpg

 

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler