Sosyal Medya

Gündem

Altınok: Cumhurbaşkanımız emeklilerle ilgili iyileştirme yapacak

Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve Erdoğan’ın emeklilerle ilgili…

Altınok: Cumhurbaşkanımız emeklilerle ilgili iyileştirme yapacak

Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve Erdoğan’ın emeklilerle ilgili bütçe imkanları doğrultusunda iyileştirmeler yapacağını ileri sürdü.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, TGRT Haber yayınında gündeme ilişkin konuştu.

Altınok emeklilerin durumuna ilişkin de Erdoğan’ın emeklilerin mağduriyetinin farkında olduğunu öne sürdü.

 

“Çözerse Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer”

Altınok şöyle konuştu:

“Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar Meclis’te alınıyor. Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak.

İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Yine çözerse Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer. Durumu konuştuk, olayların farkında. Hiçbir emeklimizi Ankara’da mağdur etmeyeceğiz.”

Altınok rakibi Mansur Yavaş’a dair de “Emekliye Mansur Yavaş bin TL veriyor. Biz 15 Nisan’da 5 bin TL’yi hesaplarına yatıracağız. Mansur Yavaş 500 TL doğal gaz desteği veriyor. Biz 4 aya çıkartıyoruz ve bin lira vereceğiz” dedi. (Kısa Dalga)

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler