Sosyal Medya

Gündem

AKP kulisi: ‘Erdoğan ailesi dışında kimseyle görüşmüyor, AKP Genel Başkanlığı’nı bırakabilir’

Gazeteci Kürşad Oğuz, AKP kulislerinde konuşulan iddiaları aktardı. Oğuz “Özellikle Kabine’de büyük bir değişiklik yapacağı konuşuluyor. Konuştuğum kişiler ‘Erdoğan, AKP…

AKP kulisi: ‘Erdoğan ailesi dışında kimseyle görüşmüyor, AKP Genel Başkanlığı’nı bırakabilir’
Gazeteci Kürşad Oğuz, AKP kulislerinde konuşulan iddiaları aktardı. Oğuz “Özellikle Kabine’de büyük bir değişiklik yapacağı konuşuluyor. Konuştuğum kişiler ‘Erdoğan, AKP Genel Başkanlığını bırakabilir’ dediler” ifadelerini kullandı.
Gazeteci Kürşad Oğuz, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ikinci parti konumuma düşen AKP ve genel başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik bir takım kulis bilgileri paylaştı. Oğuz’un aktardığına göre AKP kulislerinde, Kabine’de büyük bir değişiklik olacağı ve de Erdfoğan’ın AKP Genel Başkanlığını bırakabileceği konuşuluyor.

Bir diğer kulis bilgisi de, Erdoğan’ın ‘ne yapacağını’ kimsenin bilmediği ve sadece aileden birkaç kişiyle konuştuğu yönünde.

Halk TV ekranlarında yayımlanan ‘Aslında’ programında siyaset gündemi değerlendirildi. Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, AKP kulislerinde dolaşan iddiaları aktardı.

Kürşad Oğuz açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Benim konuştuğum isimler diyor ki ‘Şu an partideki herkes tedirgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne yapacağını kimseye söylemiyor, sadece aileden birkaç kişiyle konuşuyor’ dendi. Mesela Ramazan’da da orucunu açıp, namazını kılıp tekrar kendi odasına çekiliyormuş. Şu anda ne yapacağı kestirilemiyormuş. Büyük bir tedirginlik hakimmiş.

‘ERDOĞAN AKP GENEL BAŞKANLIĞINI BIRAKABİLİR’

Özellikle Kabine’de büyük bir değişiklik yapacağı konuşuluyor. MKYK ve MYK için de değişiklikler konuşuluyor. AKP’nin nisandaki kongresinin kasımda olacağı söyleniyor. Benim konuştuğum isimler çok enteresan bir şey daha söylediler. Ben bunun gerçekleşeceğini zannetmiyorum. Konuştuğum kişiler ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Başkanlığını bırakabilir’ dediler.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler