Sosyal Medya

Gündem

Sonar Araştırma: Dem’in aday göstermesine rağmen İmamoğlu belli bir oyu koruyor

Birisi Dem'in aday göstermesine rağmen İmamoğlu'nun hâlâ belli bir oyu koruması. Buna karşılık Yeniden Refah Partisi'nin 1 puanın bile önemli olduğu bir yarışta 'Biz ayrı giriyoruz, aday çıkartıyoruz' deyip 3'lere yakın bir oy potansiyeline sahip olmasına rağmen; Murat Kurum'un da İmamoğlu'nu yakalaması. Açıkçası kendi adıma bu iki duruma çok şaşırdım.

Sonar Araştırma: Dem’in aday göstermesine rağmen İmamoğlu belli bir oyu koruyor
Sonar Araştırma Şirketi’nin sahibi Hakan Bayrakçı, İstanbul için yaptıkları son anketin sonucunu canlı yayında açıkladı.

Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, CNN Türk’te İstanbul için son yaptıkları anketin sonuçlarını paylaştı.

Son seçim anket sonuçlarına ilişkin bilgileri paylaşan Kamuoyu Araştırmacısı SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN Türk’teki canlı yayında son oy oranlarını aktaran Bayrakçı, iki şeye çok şaşırdığını belirtti.

“İYİ Parti’de 9,10 alamasa da 5’in, 6’nın üzerinde bir oy alacaktır”

Bayrakçı, Millet İttifak’ından ayrılarak seçime tek başına giren bir diğer parti olan İYİ Parti’nin oy oranını da açıklarken “İYİ Parti’de 9,10 alamasa da 5’in, 6’nın üzerinde bir oy alacaktır yine” ifadelerini kullandı.

“Kafa kafaya gelmiş durumda”

Son seçim anketlerinde İstanbul’da iki şeyin kendisini çok şaşırttığını açıklayan Bayrakçı, şu ifadeleri kullandı:

“Şu anki sonuçlara göre bile İmamoğlu ve Kurum’un oy oranları kafa kafaya gelmiş durumda. Bundan iki ay önce böyle değildi.

“Beni iki şey çok şaşırttı. Birisi Dem’in aday göstermesine rağmen İmamoğlu’nun hâlâ belli bir oyu koruması. Buna karşılık Yeniden Refah Partisi’nin 1 puanın bile önemli olduğu bir yarışta ‘Biz ayrı giriyoruz, aday çıkartıyoruz’ deyip 3’lere yakın bir oy potansiyeline sahip olmasına rağmen; Murat Kurum’un da İmamoğlu’nu yakalaması. Açıkçası kendi adıma bu iki duruma çok şaşırdım.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler