Sosyal Medya

Gündem

Haluk Levent CHP’nin teklifini reddetti

Hatay özelinde süren tartışmaları sonlandırmak isteyen CHP yönetimi şarkıcı Haluk Levent’e belediye başkanlığı teklifi götürdü. Ancak Levent, siyaseti düşünmediğini açıkladı.…

Haluk Levent CHP’nin teklifini reddetti

Hatay özelinde süren tartışmaları sonlandırmak isteyen CHP yönetimi şarkıcı Haluk Levent’e belediye başkanlığı teklifi götürdü. Ancak Levent, siyaseti düşünmediğini açıkladı.

 

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için deprem sürecinde ihmali olduğu suçlamalarına maruz kalan mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş’ı yenide aday göstermesi parti ve kamuoyunda kimi çevrelerden eleştiriler almıştı.

Eleştirilerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, anketlere bakarak durumun yeniden değerlendirilebileceğinin işaretini vermişti.
CHP’den beklenmedik bir atak geldi.

Gazeteci Murat Ağırel’in aktardığına göre CHP, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şarkıcı ve AHBAP Başkanı Haluk Levent’e teklif götürdü.
Levent, X hesabından yaptığı “CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında” başlığıyla yayınladığı paylaşımında iddiayı yalanlamayarak şöyle dedi:

“Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var”

 

 

 

 

patronlardunyasi.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler