Sosyal Medya

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kamu bankaları emekliye 8 ila 12 bin TL arasında promosyon verecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde konuştu. Emeklilere banka promosyonu “müjdesini” duyuran Erdoğan, “Kamu bankaları 8 ila 12 bin TL arasında banka…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kamu bankaları emekliye 8 ila 12 bin TL arasında promosyon verecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde konuştu. Emeklilere banka promosyonu “müjdesini” duyuran Erdoğan, “Kamu bankaları 8 ila 12 bin TL arasında banka promosyonu verecek” dedi.

 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde halka seslendi. Burada konuşan Erdoğan, emeklilerin beklediği “seyyanen zama” karşılık banka promosyonu “müjdesi” verdi. Kamu bankalarının emeklilere 8 ila 12 bin TL arasında banka promosyonunun vereceğini ifade eden Erdoğan, “Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Kayseri vesayetten kumpasçılara, terör örgütlerinden darbecilere kadar verdiğimiz her mücadelede yanımızda yer aldı. Cumhuriyet tarihimizin en iddialı kalkınma programlarından biri olan 2023 Hedeflerini de birlikte hayata geçirdik.

Şimdi de Türkiye Yüzyılı’nın inşasını birlikte gerçekleştirmek istiyoruz.

Çalışmanın, üretmenin, kazanmanın, bölüşmenin manasını en iyi Kayseri biliyor.

Anadolu’nun ortasında bir sanayi, ticaret, tarım vahası kurmayı başaran Kayserili kardeşlerim, pek çok şehrimize de ilham kaynağı oldu. Bugün Türkiye’nin 81 vilayetinin tamamı üretip ihraç edebiliyorsa, bunda Kayseri’nin yaptığı öncülüğün çok büyük payı vardır.

Türkiye’yi 21 yılda 3 kat büyütmeyi başardık. Şimdi amacımız, önümüzdeki dönemde ülkemizi 2 kat daha büyüterek dünyanın en güçlü ekonomileri arasında hak ettiği yere çıkarmaktır.

Allah’ın izniyle bunu yapacak birikime, dirayete, azme sahibiz. Sadece hep birlikte biraz daha çok çalışarak, sabırlı olmamız gerekiyor.

Tabii hayat dikensiz bir gül bahçesi değil. İnsanın önüne hesapta olmayan felaketler çıkabiliyor. Son dönemde milletçe başımıza gelen felaketlerin en büyüğü 6 Şubat depremleriydi.

Depremde yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşasını tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiğimiz konut sayısı 80 bine yaklaştı.

İnşallah yıl sonuna kadar bu rakamı 200 bine tamamlıyoruz.

En büyük mücadeleyi enflasyona ve hayat pahalılığını köpürten anlayışa karşı veriyoruz.

Emekliye promosyon ‘müjdesi’

2017’de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız, bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.

Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum. Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ödemeleri alabilecekler.

“Zübük siyaseti”

Türkiye yeni bir siyaset anlayışıyla karşı karşıya, bunun adı zübük siyasetidir.

Daha şimdiden seçimlerin ardından muhalefet tarafında ufaktan değişim arayışları başladı. Böyle giderse yeni bir meydan muharebesi yaşanacağı anlaşılıyor. Bu sefer gelenin gideni aratmadığı bir tabloyla karşılaşırız.

(Seçmenlere seslenerek) 31 Mart’tan sonra bunlara  büyükşehirde ve ilçe belediyelerimizde… Cumhurbaşkanı yanınızda, belediyeler yanınızda ve gümbür gümbür çok daha farklı yeniden Kayseri diyeceğiz.”

 

 

 

gazetepencere.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler