Sosyal Medya

Kripto Para

Ethereum ikinci en büyük dijital varlık olarak öne çıktı

ABD'de spot kripto borsa yatırım fonlarının Ethereum'a odaklanacağı ve bu durumun artan yatırımcı talebini artırabileceği spekülasyonları, Ethereum'un fiyatındaki hareketliliği Bitcoin'in gerisinde bırakıyor. Ethereum, bu yıl Bitcoin'in %22'lik artışına karşı %30'luk bir yükseliş göstererek, ikinci en büyük dijital varlık olarak dikkat çekiyor.

Ethereum ikinci en büyük dijital varlık olarak öne çıktı

Singapur’daki OSL SG Pte’nin ticaret müdürü Stefan von Haenisch, Ether’in önümüzdeki aylarda, özellikle Nisan-Mayıs aylarında potansiyel bir ETF onayının yaklaşması durumunda Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye devam etmesini beklediğini belirtti.

Özellikle, Ocak ayında spot Bitcoin ETF’lerine verilen onayların, Ether ETF’lerine yönelik bir öncü olduğu düşünülüyor. Ancak, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Başkanı Gary Gensler’in Ether ETF’lerini onaylamasının, mahkeme kararları tarafından zorlanmadıkça gerçekleşmeyebileceği konusunda şüpheler bulunuyor. Foreks’in haberine göre Ethereum, bu sabah erken saatlerde Singapur’da %1,5 artışla 3.000 dolara yaklaştı, ancak şu anda yüzde 0,25 artışla 2935 dolardan işlem görüyor.

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler