Sosyal Medya

Kripto Para

Deutsche Bank anketine katılanların üçte biri Bitcoin’in yıl sonunda 20 bin doların altına düşmesini bekliyor

Deutsche Bank tarafından yapılan bir ankete göre tüketiciler, Bitcoin’in kalıcılığı konusunda bölünmüş durumda ve yaklaşık üçte biri dünyanın en büyük…

Deutsche Bank anketine katılanların üçte biri Bitcoin’in yıl sonunda 20 bin doların altına düşmesini bekliyor

Deutsche Bank tarafından yapılan bir ankete göre tüketiciler, Bitcoin’in kalıcılığı konusunda bölünmüş durumda ve yaklaşık üçte biri dünyanın en büyük kripto para biriminin yıl sonuna kadar 20 bin doların altına düşmesini bekliyor.

Ankette oluşan bu beklentinin gerçekleşmesi, tokenin mevcut fiyatından yaklaşık 50 bin dolar aşağı geleceği ve en son 2022’deki derin ayı piyasasında görülen seviyelere geri götüreceği anlamına geliyor.

Ankete katılan 3.600’den fazla kişinin yalnızca %10’u, Bitcoin’in Aralık ayı sonunda 75.000 doların üzerinde olduğunu öngördü.

Ankete katılanların yaklaşık %40’ı Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içinde gelişeceğinden emin; ancak %38’i Bitcoin’in ortadan kaybolacağını bekliyor.

Mart ayında yapılan ankete göre, kripto paranın geçici bir moda olduğunu düşünenlerin oranı %1’den az oldu.

Bitcoin, bu sabah yaklaşık yüzde 1,4 düşüşle 70 bin 700 dolar seviyesinden işlem görüyor. Token, Mart ortasında 73 bin 798 ile zirve seviyesini gördü.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler