Sosyal Medya

Kripto Para

Binance CEO’su Bitcoin için fiyat tahmini yaptı

Binance CEO'su Richard Teng, mevcut iyimser havanın devam edeceğini öngörerek Bitcoin rallisinin devam edeceğine inanıyor. Teng, kurumsal talebin devam edeceğine inanarak kripto destekli yatırım fonları olan ETF'lere yönelik artan ilgiyi vurguladı.

Binance CEO’su Bitcoin için fiyat tahmini yaptı

Özellikle ABD’de Ocak ayında başlayan spot Bitcoin ETF’lerinin ciddi fon akışı yaşadığını belirten Teng, bu durumun kurumsal yatırımcı talebinin arttığını gösterdiğini ifade etti. “Daha yeni başlıyoruz” yorumunu yaparak kurumsal yatırımcı talebinin potansiyeline dikkat çekti.

Investing.com’un haberine göre, Teng, daha önceki tahminlerinde Bitcoin’in 2024 yılında 80.000 dolar civarında kapatacağını tahmin etmişti. Ancak şimdi fiyat tahminini öne çektiğini belirtiyor. Bu değişikliği, halving ile birlikte arzın azalması ve talebin devam etmesi gibi faktörlere dayandırıyor. Teng’e göre, Bitcoin’in 2024 yılı sonunda 80.000 doların üzerinde kapanış yapacağına inanılıyor.

Ancak, Teng rallinin düz bir ivmede devam etmeyeceğini ve inişli çıkışlı bir piyasanın sağlıklı bir yükseliş için gerekli olduğunu düşünüyor. Bu görüşlerini paylaşırken fiyat tahmininin kendi kişisel görüşleri olduğunu vurguluyor.

BİTCOİN REKOR SEVİYESİNDEN SERT DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta Bitcoin, 73.777 dolarla yeni bir rekor kırdı. Ancak, bu rekorun ardından BTC düşüş eğilimini sürdürdü ve haftanın son gününe kadar %10’un üzerinde bir düşüş yaşadı. Haftanın kapanış gününde ise Bitcoin, 64.533 dolara kadar geriledi ve %5’e yakın bir toparlanma yaşayarak 68.393 dolar civarında kapanış gördü.

Yeni haftaya yatay başlayan Bitcoin, hala 68.000 dolar bandında alıcı bulmayı sürdürüyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler