Sosyal Medya

Şirketler

Warner Bros şirketi BluTV’nin tamamını satın aldı

Rekabet Kurulu, Blutv İletişim ve Dijital Yayın Hizmetleri A.Ş'nin hisselerinin Warner Bros. Discovery, Inc. tarafından devralınması işlemine onay verdi.

Warner Bros şirketi BluTV’nin tamamını satın aldı

Rekabet Kurulu, Blutv İletişim ve Dijital Yayın Hizmetleri A.Ş’nin hisselerinin Warner Bros. Discovery, Inc. tarafından devralınması işlemine onay verdi.

 

 

Geçtiğimiz yılın sonunda bir kısmını satın alan Warner Bros şirketi, sonunda Blutv’nin tamamını satın aldı. Anlaşma 6 Aralık’ta imzalandı.

 

Haber Global’de yer alan bilgilere göre, Warner Bros, büyük başarı yakalamış yapımlarıyla tanınan HBO’nun sahibi konumunda. HBO, Succession, The Wire, Game Of Thrones gibi popüler yapımlarıyla dikkat çekti.

 

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de faaliyet göstereceğini duyuran HBO, ilerleyen süreçte bu planından vazgeçmişti. HBO yapımları öncelikle BluTV’ye, daha sonra da Amazon Prime’a lisanslanmıştı.

 

WarnerMedia’nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Kurumsal İletişim’den sorumlu Başkan Yardımcısı Clauida Coles, haberglobal.com.tr’ye yaptığı açıklamada Türkiye için özel bir planlarının olmadığını, mevcut pazarlara odaklandıklarını belirtmişti.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler