Sosyal Medya

Borsa

Gıpta Ofis, halka arz ediliyor!

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., Borsa İstanbul’da işlem görmek üzere halka arz olacağını duyurdu. Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleşecek olan halka arz işleminde halka açıklık oranı yüzde 30,30 olarak belirlendi...

Gıpta Ofis, halka arz ediliyor!

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., Borsa İstanbul’da işlem görmek üzere halka arz olacağını duyurdu. Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleşecek olan halka arz işleminde halka açıklık oranı yüzde 30,30 olarak belirlendi. Gıpta Ofis Kırtasiye şirketinin halka arzı eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirecek olup, toplamda 40,000,000 lot dağıtılması planlanıyor.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri şirketinin BIST kodu henüz açıklanmamakla birlikte halka arz fiyatı ve halka arz tarihi henüz belirlenmemiştir. Tüm bu detaylar açıklandığında parafesor.net hızlı biçimde haber yapacaktır.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri Arz Geliri Kullanım Yeri

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., halka arz sonrası elde edilecek fonu kullanmayı planladığı alanları yatırımcılarla paylaştı. Şirket elde edilecek halka arz gelirini şu alanlarda kullanacak:

  • Yurtiçi üretim kapasitesi artırılması için ilave makine alımı, çatı güneş enerjisi yatırımı ve ilava fabrika inşaatının yapılması – %35-40
  • İşletme sermayesi finansmanı – %40-45
  • Finansal borç ödemeleri – %25-30

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri Arz Şekli Nasıl Olacak?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., halka arz şeklini sermaye artırımı ve ortak satış yöntemleriyle toplam 40,000,000 lot dağıtımı gerçekleştirilecek. Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş. halka arz şu şekildedir:

  • Sermaye Artırımı: 32.000.000 Lot
  • Ortak Satışı: 3.616.941 Lot (Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji Inşaat Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.)
  • Ortak Satışı: 1.150.000 Lot (Cpr Enerji Uretim San. ve Tic. A.Ş.)
  • Ortak Satışı: 2.630.000 Lot (Nazım Pinar)
  • Ortak Satışı: 163.059 Lot (Vecdet Fehmi Şendil)
  • Ortak Satışı: 250.000 Lot (Nurten Akdemir)
  • Ortak Satışı: 40.000 Lot (Mehmet Sönmez)
  • Ortak Satışı: 37.500 Lot (Ismail Hakkı Akdemir)
  • Ortak Satışı: 37.500 Lot (Alp Ihsan Akdemir)
  • Ortak Satışı: 37.500 Lot (Alpay Akdemir)
  • Ortak Satışı: 37.500 Lot (Ahmet Yılmaz Akdemir)

Gıpta Ofis Kırtasiye Hisselerinde Fiyat İstikrarı Uygulanacak Mı?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., paylarının Borsa İstanbul’a kote olmasının ardından 30 gün boyunca fiyat istikrarı uygulanması planlanıyor.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri Arzı Eşit Mi, Oransal Mı?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş., halka arz sürecini “eşit dağıtım” yöntemiyle gerçekleştirecektir. Bu yöntem, özellikle küçük yatırımcıların taleplerini karşılamayı hedeflemektedir. Eşit dağıtım yöntemi, her yatırımcının aynı miktarda hisse senedi almasını sağlar, bu da küçük yatırımcıların daha adil bir şekilde pay almasını sağlar. Oransal dağıtım yönteminde ise yüksek sermayeli yatırımcılar daha büyük avantaj elde edebilir, bu da küçük yatırımcıları dezavantajlı duruma düşürebilir.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri Halka Açıklık Oranı Ne Kadar Olacak?

Şirketin halka arzında halka açıklık oranının yüzde 30,30 olması planlanmaktadır. Tüm lotların halka arz edilmesi durumunda Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri şirketinin ulaşacağı halka arz oranı bu seviyede olacak.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri Arzında T1-T2 Bakiye Kullanımı

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., halka arzına katılacak olan yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanımı gerçekleştiremeyecek.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri Arz Tahsisat Grupları

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş. tarafından bireysel yatırımcılara ve kurumsal yatırımcılara ayrılan paylarla ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Şirket tarafından halka arz edilecek lotların dağılımı 3 ana gruba pay edilecek. Belirlenen tahsisat grupları ise şu şekildedir;

  • Yurt İçi Bireysel Yatırımcı
  • Yurt İçi Kurumsal Yatırımcı
  • Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcı

Gıpta Ofis Kırtasiye Halka Arz Hangi Bankalarda?

Borsada işlem görmek üzere halka arz olmaya hazırlanan Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş., halka arzı Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. İlerleyen günlerde halka arza katılmak isteyen yatırımcıların taleplerini iletebileceği bankalar açıklanacak.

  • Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş. Ne İş Yapar, Faaliyet Alanları Nelerdir?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş., kırtasiye, promosyon ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, defter, ajanda ve kağıt promosyon ürünleri konusunda en büyük üretici konumundadır.

Kırtasiye alanında, Gıpta Ofis, iç pazarda 10.000’den fazla kırtasiye satış noktasına ulaşmakta ve 20 ülkedeki distribütörleri aracılığıyla binlerce kırtasiye satış noktasında tüketicilerle GIPTA markalı ürünleri buluşturmaktadır.

Promosyon alanında, şirket Türkiye’nin ilk 2.000 firması ve kurumuna hizmet ve ürün sağlamakta ve birçok Avrupa ülkesine ihracat yapmaktadır.

Ambalaj alanında ise Gıpta Ofis, iç pazarda kurumsal yapılar ve kuyum perakende mağazalarına liderlik etmektedir. Ayrıca sert hediye kutularını birçok ülkeye ihraç etmektedir.

Şirket, tüm faaliyet alanlarında sadece GIPTA markası ile pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir. 25 yılı aşkın bir süredir teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Gıpta Ofis, geniş makine parkurunu kullanarak her zaman daha iyi ve yenilikçi ürünler üretmeyi ilke edinmiştir. 500’e yakın kalifiye ve deneyimli çalışanıyla, yüksek kalite standartlarını ve hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

 

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş. halka arz taslak izahname

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş. halka arz fon kullanım yeri

İLGİLİ HABERHalka arzdan gelecek gelir üretim için ABD’de yatırımda kullanılacakHalka arzdan gelecek gelir üretim için ABD’de yatırımda kullanılacak

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler