Sosyal Medya

Politika

Meral Akşener GİK sonrası açıklama yapacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu toplantısının ardından kameraların karşısına geçerek açıklama yapacak. Altılı masanın dünkü toplantısında…

Meral Akşener GİK sonrası açıklama yapacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu toplantısının ardından kameraların karşısına geçerek açıklama yapacak.

Altılı masanın dünkü toplantısında önce aday üzerinde uzlaşma sağlandığı açıklaması yapılmış sonda İYİ Parti’den gelen açıklamalarla anlaşmazlık yaşandığı ortaya çıkmıştı.

Altılı masa toplantılarının ardından Twitter’dan da paylaşımlar yapan altı liderden Meral Akşener hiçbir paylaşım yapmadı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı ise toplantıdan saatler sonra geldi.

Gazeteci Murat Sabuncu’nun aktardığına göre Altılı Masa toplantısında Meral Akşener dışındaki liderlerin Kılıçdaroğlu üzerinde uzlaşmasına rağmen Akşener’in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini masaya getirmesi üzerine Kılıçdaroğlu “Gerekirse beş parti imzasıyla bir açıklama yapılır” dedi. Bunun üzerine Akşener “Ben kalkıp gideyim mi yani” diye tepki gösterdi.

Ankara’da dün gece milletvekilleri ve Başkanlık Divanı üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün de partisinin Genel İdare Kurulu ile saat 13.30’da toplantı yapacak. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener’in bir açıklama yapacağı duyuruldu.

Kısa Dalga

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler