Sosyal Medya

Genel

Mansur Yavaş: 9 milyarlık yolsuzluk dosyası, Anka Park dosyası hala savcılıkta bekliyor; 15 Mayıs’ı bekliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Mansur Yavaş İstanbul Maltepe’de vatandaşlara sesleniyor. Yavaş, “14 Mayıstan sonra hukuk herkese adil işleyecek” ifadelerini kullandı.…

Mansur Yavaş: 9 milyarlık yolsuzluk dosyası, Anka Park dosyası hala savcılıkta bekliyor; 15 Mayıs’ı bekliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Mansur Yavaş İstanbul Maltepe’de vatandaşlara sesleniyor. Yavaş, “14 Mayıstan sonra hukuk herkese adil işleyecek” ifadelerini kullandı.

 

 

Millet İttifakı‘nın büyük İstanbul Mitingi Maltepe Meydanı’nda başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Mansur Yavaş İstanbul Maltepe’de vatandaşlara sesleniyor.

Yavaş, “14 Mayıstan sonra hukuk herkese adil işleyecek” ifadelerini kullandı.

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine 8 gün kala Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda düzenlenen mitingde kürsüye Karamollaoğlu’ndan sonra ikinci olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çıktı.

Yavaş mitingde yaptığı konuşmada şunları söylüyor:

“Bu kalabalıklar bir şey söylüyor. 14 Mayıs’ta değişimin müjdesini veriyor. 21 yıllık iktidar tankları tüfekleri gösteriyor, gemileri gösteriyor. Seçim mi yapıyoruz savaş mı belli değil. Diyoruz ki gurur kaynağımız ama 14 Mayıs’tan sonra kiracı ev sahibi, pahalılık, enflasyon, uyuşturucu, mülteci… Bu sorunlarla karşı karşıya kalacak. Ama bunların konuşulmasını istemiyor. Birazcık milliyetçilik sosu, muhafazakarlık sosu. İnsanlar bununla uğraşsın istiyorlar. Ankara’da neler söylediler. İstanbul’da da gördük. 25 yıldır İstanbul’da neler yapamadıklarını nasıl katlettiklerinin konuşulmasını engellemek için ikinci seçimde İstanbul düşerse Kudüs, Mekke düşer dediler. İstanbul düştü ama her şey çok güzel oldu. 

İftiralar atıyorlar kulak asmıyoruz. Ankara’da da aynısı. 15 Mayıs’ı bekliyoruz. 9 milyarlık yolsuzluk dosyası, AnkaPark dosyası hala savcılıkta bekliyor. Türkiye’nin her yerinde bunların konuşulmasını istemiyorlar. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra hukukun üstünlüğü de yerini bulacak, herkese adil işleyecek.

Kendileri de 6’yı buldu. Millet İttifakı da uzlaştı. Öbür taraftakiler acayip. Hüda Par var. Bir kısmı ittifakta bir kısmı değil diyorlar. Berabersiniz. Dün Binali Yıldırım ittifakta değil dedi, spiker de çok güzel cevap verdi; ‘içinizde’ dedi.

Milli, gayrı milli laflarını reddediyoruz. Mevsimlik milliyetçiliğinizi, muhafazakarlıklarınızı reddediyoruz. 31 Mart’ta 25 yıldır yönetici görmeyen halk aradaki farkı anladı. Ülkemizin de buna ihtiyacı var. İnşallah Türkiye’de de bu fırsat verilirse Türkiye nasıl yönetilir, nasıl şeffaf olunur hepsini göstereceğiz.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler