Sosyal Medya

Genel

Kulis: ‘Erdoğan yerine damadı değil, oğlu Bilal Erdoğan’ı hazırlayacak’

TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz, Erdoğan ailesinin tercihinin damat Selçuk Bayraktar değil, Bilal Erdoğan olduğunu öne sürdü. Bilal Erdoğan’ın…

Kulis: ‘Erdoğan yerine damadı değil, oğlu Bilal Erdoğan’ı hazırlayacak’

TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz, Erdoğan ailesinin tercihinin damat Selçuk Bayraktar değil, Bilal Erdoğan olduğunu öne sürdü. Bilal Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde siyasette daha görünür hale geleceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın önceki gün İstanbul’da yaptığı konuşmada doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alması ve siyasi mesajlar vermesi dikkat çekti.

TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz, AKP içinde üç odaklı ekip savaşları olduğunu belirterek, Bilal Erdoğan’ın da siyaset sahnesine çıkmaya hazırlandığını anlattı.

Yılmaz, Halk TV yayınında şunları söyledi:

“Bir önceki Kabine değişikliğinin bu kadar kapsamlı olmasının nedenlerinden birisi sayın Soylu… AKP içinde bu noktada güç odakları var mı? Güç savaşları yok ama ekip savaşları var. Biri parlamento merkezli, biri külliye merkezli, bir tanesi de parti genel merkezli… Bunların ötesinde hakikaten güç odağı olarak tarif edilebilecek bir şey varsa yakın çevre; aile…

ERDOĞAN’IN GÖREV SÜRESİNİ UZATMAK İLK TERCİH

Ben vakıf faaliyetleriyle gündeme gelen Bilal Erdoğan’ın önümüzdeki süreçte daha siyasi profili yüksek karakter olarak toplumun önüne geleceğini düşünüyorum. Sayın Erdoğan’ın görev süresini uzatmak ilk tercihtir. Sayın Erdoğan’ın son dönemi. Ekiplerde de beklenti oluşturuyor. Erdoğan sonrası için bir takım hazırlıklar… Teşkilatlarda ciddi değişimler var. Anketlerde ismi çıkmamış ama ben bunun not alınması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Erdoğan’ın tercihi de bu noktada olacak.”

Artı Gerçek

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler