Sosyal Medya

Politika

İmamoğlu Erdoğan’ın “Yeniden İstanbul” açıklamasına yanıt verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimlere dair yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

İmamoğlu Erdoğan’ın “Yeniden İstanbul” açıklamasına yanıt verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimlere dair yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

 

 

Erdoğan’ın AKP grup toplantısında İstanbul için yaptığı ‘Gençler, bugün bir başlık atıyorum. Yeniden İstanbul’ ifadesine cevap veren İmamoğlu, şu şekilde konuştu:

 

‘Bu ifade 5 yıl geriden geliyor. İstanbul’un yenilenmesi, güçlenmesi ve güzelleşmesi için başlık, aslında 31 Mart 2019’da atıldı. O yolculuk hala devam ediyor. Bizi izlemeye devam etsinler.’

 

İmamoğlu, kendisiyle ilgili açılan davalara da değindi.

 

‘Hukukçularımız süreçleri takip ediyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yöneltilen terörist ithamları gibi birçok girişimle karşılaştık. Dosyalar tekrar tekrar incelendi ve ‘soruşturmaya gerek olmadığı’ yönünde raporlar çıktı. Bu dosyaların tekrar gündeme getirilmesi çabasıyla açılan davalar da adaletin yerini bulmasını umut ettiğimiz süreçlerdir.’ şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler