Sosyal Medya

Genel

Erdoğan: Ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da açıklamalarda bulunuyor… Erdoğan’ın cümlelerinin satırbaşları şu şekilde: 14 Mayıs’ta Giresun, sandıkları gümbür…

Erdoğan: Ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da açıklamalarda bulunuyor…

Erdoğan’ın cümlelerinin satırbaşları şu şekilde:

14 Mayıs’ta Giresun, sandıkları gümbür gümbür patlatacak. Giresun dün Pontus çetelerine bu vatan topraklarını dar etmişti, Giresun, bugün de Kandil’in şakşakçılarına vatan topraklarını dar edecek. Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz.

Giresun, bugün de şehitlerimizin, kahramanlarımızın emanetlerine sahip çıkacak. Ne diyor Giresun türküsünde; Bu benim sevdaluğum ancak ölünce biter.

14 Mayıs’ta sadece sizin oy kullanmanız yeterli değil. Eşinizi dostunuzu sandığa götürerek Cumhur İttifakı’na oy vermesi lazım.

Yoksa teröristler yeniden ülkenin başına musallat olur. FETÖ’cüler yeniden çocuklarınızı ellerinizden alır. Şu anda cezaevinde olan Selo, Kürt kardeşlerimizi sokağa döktü. bizim Yasin Böre evladımızı şehit ettiler. Daha ne olacak bay bay Kemal. Kürt kardeşlerimizle bunların benzer yanı yok. Bunların dini, ezanı yok. Bunlar kitapsız. Benim Giresunlu kardeşlerim bunların önünü açar mı?

Kürt kardeşlerim bu Kandil’dekilere bakıp sandığa gitmesinler. Kürt kardeşlerini çok aldatılar. Hala da aldatıyorlar. Savunama sanayiindeki işe yara ürünlerimize el koyacaklarmış, bütün çalışmaları akamete uğratacaklarmış. İşte görüyorsunuz İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’ndaki TEKNOFEST’i hazmedebildiler mi? Sizin Amerika’da görüştüğünüz kişilerle ben 15 sene önce görüştüm. Gelin ne istiyorsanız vereyim dedim, 15 yıl oldu gelmediler.

İHA’ları SİHA’ları yapan kim? Baykar. Bunlar vatansever değil bunlar Türkiye’ye gelip bu yatırımlara girmezler. İşte İHA’ları SİHA’ları yapan kim BAYKAR, AKINCI’yı yapan kim BAYKAR.

İngiltere’den tefeciler bunlara 300 milyar dolar verecekmiş. İnanıyor musunuz? Fındığa 4 dolar zam verecekmiş. Bugüne kadar neredeydiniz? Çayı, fındığı görse tanımaz. Ama yalanı iyi bilir. Allah bunlara fırsat vermesi. İnşallah siz de bunlara 14 Mayıs’ta izin vermeyeceksiniz.

14 Mayıs’ta sandıkları patlatıyor muyuz? Bunları söylerken elbette ülkede her şey güllük gülüstanlık değil. Ama 20 yıl önce şu sahil yolu var mıydı? bunları AK Parti ile yaşamadık mı? Yaparsa AK Parti yapar. Yaptıklarımızı anlatmaya saatler yetmez. Ama eksikler de önümüzdeki dönemde aşılacaktır. Ama bunu da biz aşarız. Çarşıda yaşanan bütün sıkıntıları yine biz aşarız. Görüyorsunuz enflasyon aydan aya düşüyor.

Kale içeriden fethedilir. Kalenin içerisinde kimler var? Kadınlar. Bu işi kadınlar bitirecek. Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışla emeklilerimizi ve çalışanlarımızı daha da rahatlatacağız.

Bu ülkenin teknoloji eksikliklerini biz telafi ettik mi? Hak ve özgürlük taleplerini biz karşıladık mı? Ayasofya’yı yeniden ibadete açtık mı?

Bay Bay Kemal geçen buraya uğramış galiba. Kaç kişi vardı? Ama asıl dersi 14 Mayıs’ta vereceğiz. Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. Bu dava içinde 85 milyonun her birinin safı vardır. 14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı etrafından kenetlenelim.

Biz sadece eserlerimiz ve hizmetlerimizle konuştur. Son 21 yılda Giresun’a 51 milyarı aşkın yatırım yaptık. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmet etmeye geldik.

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler