Sosyal Medya

Genel

Erdoğan: İmar affı affedilemez suçlar arasına alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D-CNN Türk ortak canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yoğun olarak eleştirilen…

Erdoğan: İmar affı affedilemez suçlar arasına alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D-CNN Türk ortak canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yoğun olarak eleştirilen ve AK Parti tarafından 9 kez çıkarılan imar affı ile ilgili “Yeni dönemde parlamentoyla ilgili 50. maddede katalog suçlar yerini alacak. Biz daha da köşeye sıkıştıracağız. Çünkü bu işin affı maffı olmaz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D-CNN Türk canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, AK Parti tarafından 9 kez çıkarılan imar affı ile ilgili “Yeni dönemde parlamentoyla ilgili 50. maddede katalog suçlar yerini alacak. Biz daha da köşeye sıkıştıracağız. Çünkü bu işin affı maffı olmaz.” dedi.

Deprem bölgesinde yapılacak binalarla ilgili konuşan Erdoğan, “Öncelikle deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı sağlam konutlara yerleştirmemiz gerekiyor. Belediye başkanlığımdan bu yana hep dikey mimariye karşı çıktım. Zemin artı 3 veya 4 şeklinde ilerleyeceğiz. 1999 öncesi binaların risk analizini yapmaya başladık. Sağlıksız yapı stoku ortadan kaldırılacak. Denetimler de sıklaştırılacak.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler