Sosyal Medya

Gündem

CHP, Halk TV ile ilişkisini sonlandırdığını duyurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan anlaşmanın tek taraflı fesih edildiğini duyurdu. CHP yönetiminin,…

CHP, Halk TV ile ilişkisini sonlandırdığını duyurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan anlaşmanın tek taraflı fesih edildiğini duyurdu. CHP yönetiminin, Halk TV’de Kılıçdaroğlu’na yöneltilen ağır eleştiriler rahatsız olduğu belirtiliyor.

 

 

 

 

Konuya ilişkin yazılı açıklama paylaşan Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan canlı yayın anlaşmasının tek taraflı fesih edildiğini duyurdu. Kararını paylaşan Erdem, ‘Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi (Sayıştay) denetimine tabi; 01.01.2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir’ dedi.

CHP ile Halk TV arasındaki anlaşma, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti sözcüsünün her açıklamasının canlı yayın olarak verilmesi üzerineydi.

Benzer anlaşmanın KRT ve Tele 1 ile de yapıldığı öğrenildi. Ancak anlaşma feshinin yalnızca Halk TV’ye yönelik yapıldı. CHP yönetiminin, Halk TV’de  CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen ağır eleştiriler rahatsız olduğu belirtiliyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler