Sosyal Medya

Ekonomi

Özgür Demirtaş ‘sucuk yemeyin’ diye yalvardı! Gerçeği duyan buzdolabına koştu: Sucuk diye meğerse….

Ekonomist Özgür Demirtaş’tan bu kez piyasa değil sucuk uyarısı geldi. Dolar altın ve borsa ile ilgili açıklamalarıyla bilinen Demirtaş sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Dolabınızda sucuk varsa hemen atın

Özgür Demirtaş ‘sucuk yemeyin’ diye yalvardı! Gerçeği duyan buzdolabına koştu: Sucuk diye meğerse….

Ekonomist Özgür Demirtaş’tan bu kez piyasa değil sucuk uyarısı geldi. Dolar altın ve borsa ile ilgili açıklamalarıyla bilinen Demirtaş sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Dolabınızda sucuk varsa hemen atın!

 

 

 

Piyasa değerlendirmeleri ile ünlenen Ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından çok çarpıcı bir paylaşım yaptı. Her sabah evimizde tükettiğimiz sucuk için ‘ sucuk yemeyin’ uyarısı yapan Demirtaş bakın ne paylaştı? O paylaşımı görünce bir daha ağzınıza sucuk almayacaksınız.

 

 

EVİNİZDE SUCUK VARSA ATIN! ÖZGÜR DEMİRTAŞ UYARDI

Türkiye’de en çok tüketilen ürünler arasında yer alan sucuk için Ekonomist Özgür Demirtaş’tan ilginç bir istatistik geldi. Sofralardan eksik olmayan sucuğun yıllara göre tüketimine değinen Demirtaş, eşeklerle ilgili bir paylaşım yaptı.

 

 

EŞEK SAYISI YILLARA GÖRE DÜŞÜŞTE

Yıllardır sucuğun eşek etinden yapıldığı iddia edilse de bu bir iddia olarak kaldı. Sabahları kahvaltı sofralarından eksik olmayan sucuk için Demirtaş, eşek sayısının yıllara göre oranını paylaştı. TÜİK verilerini paylaşan Demirtaş sucuk severleri uyardı.

 

 

 

Verileri yayınlayan Demirtaş, o paylaşımın üzerine ise ‘sucuk yemeyin’ uyarısı yaptı. Paylaşımda eşek sayısının yıllar göre azaldığı dikkat çekti.

 

İŞTE ÖZGÜR DEMİRTAŞ’IN PAYLAŞIMI

 

 

 

 

 

 

 

 

karar.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler